Asiakkuuspäällikkö, Braleva Kiinteistöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy kokoaa yhteen asumisen palvelut. Tarjoamistamme palveluista (isännöinti, tekninen isännöinti, remontointi, kiinteistöhuolto, siivous ja viherpalvelut) asiakkaamme voivat valita tarpeidensa mukaan haluamansa kokonaisuuden.
Haluamme Bralevalla rakentaa ja ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita. Tämän takia isännöinnin liiketoimintaan etsitään uuteen ja monipuoliseen rooliin ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ. Tehtävässäsi huolehdit, että toimintamme sujuu laadukkaasti asiakkaiden suuntaan. Kehität palvelujamme ja tuotteitamme asiakkaiden tarpeiden sekä palautteiden pohjalta asiakaslähtöisemmiksi. Tehtävä sisältää aktiivista yhteydenpitoa ja kontaktointia nykyisten asiakkaiden kanssa. Asiakastyytyväisyyden varmistamisen lisäksi on tärkeää ymmärtää alan trendejä ja tulevaisuuden kehitystarpeita, joten roolissasi pääset kehittämään nykyisiä prosessejamme. Teet tiivistä yhteistyötä sekä isännöitsijöiden että myynnin kanssa, ja raportoit tehtävässäsi liiketoimintajohtajalle.
Toiveemme uudelle asiakkuuspäällikölle:

Tietämystä ja kokemusta isännöinnin liiketoiminnasta
Loistavat yhteistyö- ja neuvottelutaidot
Kaupallinen, näkemyksellinen ja ratkaisukeskeinen kyky kehittää asioita ja viedä niitä pitkäjänteisesti maaliin asti
Langat pysyvät käsissä ja hymy huulessa kiireenkin keskellä
Olet luotettava ja täsmällinen sekä varustettu loistavalla pelisilmällä
Itsenäinen, proaktiivinen ja tavoitteellinen työote
Viestit sujuvasti suomen kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti
Hyvät sosiaaliset työyhteisötaidot ja kyky työskennellä laajan verkoston kanssa
Ymmärrystä myös kiinteistöhuollon, siivouksen ja vihertöiden toimialoista

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työpöytäsi löytyy merellisen Lauttasaaren toimistoltamme, ja toivoisimme näkevämme sinut sen ääressä mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan lisäksi mukavat työkaverit, kattavat henkilöstöetumme (mm. lounasetu, laaja työterveyshuolto, virike- ja hierontaetu ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus) sekä viihtyisän työympäristön. Työskentelemme hybridisti.
Jos olet etsimämme ammattilainen, niin lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera oheisen hakulomakkeen kautta (ei sähköpostitse). Hakuaika tehtävään päättyy 30.9.2024, mutta sopivan henkilön osuessa kohdalle täytämme paikan heti.
Lisätietokyselyihin tehtävänkuvaan liittyen vastaa liiketoimintajohtaja Jari Nieminen, jari.nieminen@braleva.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://braleva.fi/fi/rekrytointi/?rmpage=job&rmjob=125&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol