Silmäkuvaaja, Tyks Silmäpoliklinikka, Turku, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule kanssamme tekemään mielenkiintoista työtä moniammatillisissa tiimeissä Tyksin silmäpoliklinikalla!

Jos viihdyt monipuolisessa ja nopeatempoisessa työyhteisössämme, tämä voisi olla Sinun paikkasi! Toivoisimme Sinua työkaveriksemme mahdollisimman pian - silmien ihmeelliseen maailmaan! Valokuvaamossa työskentelee neljä kuvaajaa. Heidän tehtäviinsä kuuluvat silmän kuvantamistutkimukset, tallennus potilastietojärjestelmään, kuvantamisjärjestelmien kehittäminen ja muut kuvantamiseen liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja nopeissa ja lyhyissä potilaskontakteissa sekä paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa. Sinulta edellytetään kiinnostusta tekniikkaan sekä lääkintälaitteisiin. Hyvät tietotekniset taidot ja oma-aloitteisuus auttavat sinua menestymään tässä työssä. Toivomme sinulta joustavuutta ja innokkuutta oman toiminnan kehittämiseen. Kokemus silmäkuvauksista katsotaan eduksi sekä ruotsin ja englannin kielen taito.

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva tutkinto. Sosiaali- ja terveysalan koulutus sekä kokemus silmäkuvauksista katsotaan eduksi. Työssä työpaikkakoulutetaan kyseiseen tehtävään.

Haastattelemme jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi jo tänään.

Tyks silmätautien klinikka sijaitsee Tyks A-sairaalassa. Poliklinikka on vilkas ja potilasvirtaus on suuri. Moniammatillinen tiimityö hyvin leanatut prosessit ovat työn perusta, jossa potilas on keskiössä.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-597-24/fi_FI