Account Manager, Intensive Sales Partners Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tässä tehtävässä pääset vastaamaan Intensiven ja asiakasyritysten kasvusta. Sinulla on merkittävä rooli yritysasiakkuuksien hankinnassa, hoidossa sekä kehittämisessä. Merkityksellisen tehtävästäsi tekee se, että autat Intensiven asiakasyrityksiä kasvattamaan liikevaihtoa & liiketoimintaansa.

Intensive tarjoaa myynnin ulkoistuspalveluja. Pääset työskentelemään yritysten parissa, joille myynti on kipukohta ja he ovat valmiita investoimaan myyntiin. Myyntisalkkuusi kuuluvat mm. myyntihenkilöstön ulkoistusratkaisut, myyntikoulutukset ja konsultointi sekä markkinakartoitus / buukkaus.

Onnistuaksesi tehtävässä olet ratkaisukeskeinen sekä heittäydyt täysillä mukaan luottamusta herättävällä persoonallasi. Myynnissä markkina on haasteellinen, joten sinulta vaaditaan, että kykenet löytämään mahdollisuuksia ja ratkaisuja sekä olet halukas edustamaan meidän palveluita ja yritystä kunnianhimoisesti.

Sinulla ei ole valmiita asiakkaita, vaan pääset itse rakentamaan oman asiakassalkun, joten laajasta kontaktiverkostosta on etua. Buukkaat omat tapaamiset soittamalla tai jo LinkedInissä kertyneen oman kontaktiverkoston kautta. Lisäksi kasvatat salkkuasi ahkeralla ja asiakasta arvostavalla asenteellasi.

Tehtävässä on provisiopalkkaus. Ansaintatasosi tavoite on alkuun 4000-6000€/kk, mutta tottakai huipputekijänä tulet ylittämään sen. Käytännössä tämä ansaintataso tarkoittaa noin 2-5 uutta asiakasyritystä kuukaudessa.

Lue ilmoitus loppuun asti ja jätä hakemus, jos voimakas loikka yrittäjyyteen & startup maailmaan kiinnostaa. Aloitus on syksyn aikana.

Intensive odottaa sinulta:

- Aikaisempaa kokemusta myynnin parista

- Olet ahkera & pitkäjänteinen ja uskot tuloksen tulevan toistojen kautta

- Halua rikkoa myyntiennätyksiä & rohkeutta asettaa kunnianhimoisia tavoitteita

- Haluat kehittää itseäsi ja myyntivalmiuksiasi päivittäin. Vaikka olisit jo paras, uskot silti, että voit olla parempi huomenna

- Osaat luontevasti ja luottamusta herättävästi keskustella yrityspäättäjien kanssa suomeksi (+ englanniksi)

Intensive tarjoaa sinulle:

- Virkistysiltoja & palkintomatkoja Suomessa sekä ulkomailla

- Etenemismahdollisuuden uralla, esim. erilaiset johto- & vastuutehtävät

- Välittävän ja tukevan esihenkilötyön sekä jatkuvaa valmennusta työhösi

- Palkkamallin, jossa ei ole kattoa (mikäli uskallat tavoitella tässä taivaita, vaatii se sinulta tavattoman suuria tavoitteita)

- Kunnianhimoisen ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka välittää siitä, että sinä kehityt.

- Mikäli täytät kuukausittaisen myyntitavoitteesi viikossa, voit vetää loppukuun halutessasi lonkkaa

Emme sano, että tämä työ on helppo, mutta oikealle osaajalle ei tämä mahdottoman vaikeaakaan ole. Uskotko siis, että sinusta on tähän?

Mahtavaa, että löysimme yhteisen sävelen!

Voit jättää hakemuksen meille osoitteessa https://www.intensive.fi/tyopaikat/. Tämä vie vain pari minuuttia.

Voit myös laittaa vapaamuotoisen hakemuksen meille sähköpostitse osoitteeseen hello@intensive.fi.

Mikäli sinulla herää kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota rohkeasti yhteyttä 0449738622 Miika Laaksonen.

JÄTÄ HAKEMUKSESI JO TÄNÄÄN, NIIN TAVATAAN KAHVIKUPPOSELLA!

Intensive Sales Partners Oy on maaliskuussa 2018 perustettu voimakkaasti kasvava myynti- ja valmennusyhtiö. Toimipisteitä meillä on tällä hetkellä Vaasassa ja Helsingissä, joissa meillä työskentelee päivittäin jo lähes 30 myynnin- ja asiakashankinnan ammattilaista.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hakusanat: myyntiedustaja - asiakkuuspäällikkö - promoottori - promootio - myynti - yritysmyyjä - asiakashankinta - f2f - b2b - myynninedistäjä - asiakasneuvoja - asiakashankkija - telemarkkinointi - kokoaika -puhelinmyyjä - myyntineuvottelija - buukkari - buukkaaja - ajanvaraaja - asiakaspalvelija - asiakaspalvelu - yritysmyynti - asiakaskontaktointi - myyjä - asiakasvastaava - myyntikontaktointi - brändimyyjä - account manager
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hello@intensive.fi