Ravintolapäällikkö, Kakkugalleria Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kakkugalleria on vuonna 1999 perustettu yritys, joka tunnetaan korkealaatuisista käsityönä valmistetuista konditoriatuotteistaan.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista vaativista esihenkilötehtävistä. Kakkugalleriassa johdat myynnillisiä ja operatiivisia toimintoja ravintolapäällikön roolissa.

Koet olevasi asiakaspalvelija ja se näkyy työssäsi, sinulle tärkeintä on, että pystyt tarjoamaan asiakkaalle erinomaista palvelua myös kaikkein kiireisimmissä hetkissä.

Suhtaudut ravintola- ja kahvila-alaan intohimoisesti. Olet syvällisesti kiinnostunut leipomotuotteista sekä kahveista. Baristataitosi ovat vahvat. Haluat jatkuvasti kehittyä ja haet tietoa myös itsenäisesti. Haluat jakaa tietoasi ja taitoasi ja koet uuden henkilöstön perehdyttämisen innostavana.

Johdat esimerkillä ja olet aina valmis kannustamaan tiimiäsi. Osaat myös tarvittaessa olla johdonmukaisen luja. Tiimisi tietää, että olet heidän puolella ja sinuun ja tukeesi voi aina luottaa.

Kommunikointisi on suoraa ja ystävällistä kaikkiin suuntiin.

Sinulla on vahva kokemus alalla tarvittavista tietojärjestelmistä. Työvuorosuunnittelu on sinulle tuttua. Tunnet myös alan lainsäädäntöä. Sinulla on anniskelupassi ja kokemusta alkoholijuomien parissa työskentelystä.

Ravintolapäällikön työ on Kakkugalleriassa pääsääntöisesti arki-ja päivätyötä.

Olet se asiakaspalvelija, joka jättää hymyn asiakkaan kasvoille tämän lähtiessä kahvilastamme. Olet ammattilainen ja ylpeä siitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@kakkugalleria.com