Fysioterapeutti, Ikääntyneiden palveluiden kuntou, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuntouttavia arviointiyksiköitä toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen alueella Kaarinassa, Turussa, Paraisilla ja Uudessakaupungissa.
Kuntouttavalla arvioinnilla tuetaan ja mahdollistetaan ikääntyneiden kotona ja omassa elinpiirissä selviytymistä varmistamalla yhdenmukaiset ja laadukkaat arviointi- ja kuntoutuspalvelut.

Valmankartano on 24-paikkainen yksikkö. Henkilöstö koostuu moniammatillisesta työryhmästä, johon kuuluvat lääkäri, sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi, fysioterapeutti, toimintaterapeutti, virikeohjaaja ja hoiva-avustaja.

Kuntouttavien arviointiyksiköiden toiminnan keskiössä on ikääntyneiden asiakkaiden toimintakyvyn ja palvelutarpeiden arviointi moniammatillisen tiimin yhteistyönä.

Kuntouttavan arviointiyksikön fysioterapeutti vastaa itsenäisesti asiakkaan fysioterapian ja kuntoutustyön suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä. Fysioterapeutti tuo oman ammattiosaamisensa moniammatillisen työryhmän käyttöön tavoitteena iäkkään asiakkaan liikunta- ja toimintakyvyn sekä hyvän elämänlaadun edistäminen ja yllä pysyminen.
Fysioterapeutti tukee asiakkaan itsenäistä toimintaa voimavaralähtöisesti, organisoi ja kehittää yksikön fysioterapiatoimintaa ja vastaa sen laadusta. Työssätulee hallita toimintakykyä arvioivien mittarien (mm. RAI) käyttö.
Fysioterapeutti aktivoi ja ohjaa kuntoutumista tukevan työotteen toteutumista yksikössä.
Työn tavoitteena on tukea asiakkaan kotona asumista.
Tehtävään kuuluu uusien työntekijöiden, resurssipoolin työntekijöiden sekä opiskelijoiden perehdytys ja ohjaus.

Asiakkaat ohjautuvat Valmankartanoon palveluohjauksen päätöksellä tai sairaalajakson jatkokuntoutustarpeen kautta. Yksiköissä toimitaan tiiviissä yhteistyössä ikääntyneen asiakkaamme koko palveluverkoston kanssa.
Tarvitsemme nyt moniammatilliseen tiimiimme iäkkään kuntoutuksesta ja arviointityöstä kiinnostuneita ammattilaisia. Eduksi katsotaan perehtyneisyys iäkkään asiakkaan fysioterapian ominaispiirteisiin.

Jos olet innokas kehittämään ja kehittymään kanssamme luodessamme uudenlaista ikääntyneiden palveluiden toiminta-aluetta, tässä on paikka sinulle.

Fysioterapeutilla on yleistyöaika.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen fysioterapeutin laillistus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-05-976-24/fi_FI