Myyjä, S-market Ruovesi, Ruovesi, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 20.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
RUOVESI

Ruoveden S-market on Pohjois-Pirkanmaalla sijaitseva yksikkö vailla vertaansa, jossa pääset työskentelemään noin 20 hengen tiiviissä työyhteisössä. Meidän tiimissä osaamista piisaa ja lupaamme, että opetamme myös sinua kaupan maailmaan! Monipuolinen työnkuva pitää sisällään mm. kassa- ja hyllytystyötä sekä verkkokaupan tehtäviä.

Haemme S-market Ruovedelle

MYYJÄÄ

vakituiseen (20 h / vko) työsuhteeseen.

For the applied position proficient Finnish language skills are required.

Toivomme sinulta:
asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
heittäytymiskykyä ja ketteryyttä kehittyä
intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä.

Kuulostaako Sinulta? Emme pistä pahaksi, vaikka kokemustakin löytyisi. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa.

Tarjoamme sinulle:
yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija
kattavan perehdytyksen tehtävääsi
innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
paikan kehittyä ja vaikuttaa
muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ihmisten hyväksi ja kehittää toimintaa yhdessä teidän työntekijöiden kanssa.Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa. Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtienSuomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella. Lisäksi tarjoamme ylivoimaiset,koko Suomen kattavat henkilökuntaedut. Tarja, Sanna ja Jussi kertovat, miksi Pirkanmaan Osuuskauppa on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Lisätietoja tehtävistä antaa S-market Ruoveden marketpäällikkö Suvi Reunanen puh. 010 767 1580 arkisin klo 8-16 välillä tai sähköpostilla suvi.reunanen@sok.fi.

Kuulisimme sinusta mielellämme pian, haethan tehtävään viimeistään torstaina 19.9.2024.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessien edetessä. Kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimmeEezynkanssa.www.eezy.fi

Pirkanmaan Osuuskauppatarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa220000 asiakasomistajaamme. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/S-MARKET-RUOVESI/Myyj--S-market-Ruovesi--Ruovesi_R-29285