Markkinointiviestinnän asiantuntija, Lahden kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Markkinointiviestinnän asiantuntijana vastaat markkinointisisältöjen suunnittelemisesta ja toteuttamisesta eri mainoskanaviin ja painotuotteisiin. Lisäksi vastaat kuvaus- ja tapahtumajärjestelyistä.

Toivomme sinulta graafisen alan osaamista (kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmat) sekä digitaalisten markkinointikanavien kokemusta ja tuntemusta. Sinulla on kykyä sekä sujuvaan ja myyvään tekstisisältöjen tuotantoon suomeksi (englanti katsotaan eduksi) että iskevään visuaaliseen viestintään teatterin some- ja muussa markkinointiviestinnässä. Olet tottunut edistämään useita projekteja samanaikaisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Sinulla on aktiivinen ja itsenäinen ote työhön sekä hyvät yhteistyö - ja vuorovaikutustaidot.

Odotamme sinulta teatteri- ja/tai tapahtuma-alan ammatillista kokemusta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana myynti- ja markkinointitiimiämme. Pääset osaksi teatterituotantojen kiehtovaa maailmaan. Voit tarvittaessa tehdä 1-2 etäpäivää viikossa työtilanteen ja tehtävien niin salliessa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 050 €/kk. Noudatamme tehtävässä 6 kuukauden koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää 30.9.2024 kello 15.00 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Lahden kaupunki on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisesti henkilöstöetuja. Käytössäsi on hyvinvoinnin tukemiseen virike-, hieronta- ja terveysetu. Lisäksi olet oikeutettu paikallisliikenteen työsuhdematkalippuun ja sovittuihin lounasetuihin.

Tervetuloa tutustumaan työntekijöidemme arkeen. Tällaista on olla töissä Lahden kaupungilla!

https://www.lahti.fi/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana/tyontekijatarinoita/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LAHTI-02-529-24/fi_FI