Alue-edustaja, myyntityö Keski-Pohjanmaa, Suomen Ensiapukoulutus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 20.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen Ensiapukoulutus Oy on Suomen suurin ensiapu- ja turvallisuuskouluttaja. Vuosittain yhtiön koulutuksissa käy yli 130 000 henkilöä ja koulutustapahtumia järjestetään vuosittain lähes 8500. Yhtiön innovatiiviset digitaaliset koulutusratkaisut mahdollistavat kurssien suorittamisen lähikoulutusten lisäksi myös verkon yli webinaareina tai kokonaan ajasta ja paikasta riippumattomasti verkkokursseina, silloin kun se asiakkaille parhaiten sopii. Yhtiö on perustettu vuonna 2008 ja yhtiön toimisto sijaitsee Helsingin Kalliossa. Suomen Ensiapukoulutus Oy on osa Presto-Konsernia. Lue lisää: www.suomenensiapukoulutus.fi

Etsimme raudanlujaa ja myyntihenkistä kaveria tiimiimme.

Edustusalue sijoittuvat Keski-Pohjanmaalle ja Keski-Suomeen.

Edustustehtävässä on mahdollisuus erinomaiseen ansiotasoon, viime kuussa suurin maksamamme kk-palkka oli peräti yli 10k€.

Takuuprovisio on 3500€/kk ensimmäisen neljän kuukauden ajan. Sen jälkeen tulospalkkio on arviolta n. 6000€/kk, joka rakentuu provisioista ja bonuksista. Provisio maksetaan kaikesta myynnistä, ei palkkakattoa!

Oman itsenäisen työsi lisäksi menestymisessä sinua auttaa ajanvaraustiimimme, joka varaa asiakaskäyntejä - sinä keskityt tekemään huippumyyntiä. Keskimäärin myyntiedustajamme tapaa n. 5 asiakasta päivässä.

Sinua odottaa valmis asiakaskunta - asiakkaitamme ovat erikokoiset työpaikat (yritykset ja kunnallinen sektori)

Laadukkaat Safedo® -tuotteet ja laaja työturvallisuuden koulutustarjonta. Olemme myös sydäniskureiden myynnin Suomen johtava toimija.

Odotamme sinulta positiivista ja aktiivista otetta itsenäiseen myyntityöhön, erinomaisia sosiaalisia taitoja, kykyä saada päätöksiä aikaan, vastuunottoa myynnin tuloksista, vahvaa kokemusta myyntityöstä b2b -asiakkaiden parissa sekä taitoa toimia Microsoft ympäristössä. Työ on liikkuvaa, joten tarvitset oman auton.

Kiinnostuitko?
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ota yhteyttä!

Odotamme innolla hakemustasi ja toivotamme sinut tervetulleeksi Suomen Ensiapukoulutuksen aluemyynnin tiimiin!

Lähetä hakemus ja cv 20.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Kysymykset:

Myynti- ja kehityspäällikkö Marja Helenius, p. 040 418 7960
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.suomenensiapukoulutus.fi/jobs/4952770-alue-edustaja-myyntityohon-keski-pohjanmaa-keski-suomi?promotion=1144056-trackable-share-link-keski-pohjanmaa