Ilmoitusmyyjä, Suomen Kansanterveysyhdistys ry/Jyväskylä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ilmoitusmyyjää tekemään tammikuussa alkavaa työtehtävää. Työ tehdään Nikolainkulman toimipisteessämme aivan Jyväskylän ydinkeskustassa. Työnkuva on myydä ilmoituksia yhteistyökumppanimme neljä kertaa vuodessa ilmestyvään aikakausilehteen. Myynti tehdään puhelimitse yhteistyökumppanin toimittamaan valmiiseen asiakaslistaan.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, tekstiviestillä, WhatsAppilla tai tule vaikka käymään toimistollamme, niin kerromme lisää.

Suomen Kansanterveysyhdistys ry
Asemakatu 6
40100 Jyväskylä
Pekka Nieminen
P. 040 86 515 81
pekka.nieminen@skty.fi
sähköinen hakemus

Työantajan edut työntekijöillemme:
- Kulttuuri- ja lounassetelietu
- Työterveyshuolto Pihlajalinnassa
- Kattava työ- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
- Vakavarainen ja turvallinen työnantaja
- Kattava ja hyvä koulutus tehtävään

Valitun työntekijän kanssa tehdään kirjallinen työsopimus ennen työn aloittamista. Ensimmäinen työpäivä on koulutuspäivä, jossa tutustutaan toimeksiantoon ja itse työhön. Työ tehdään toimistolla ja työntekijällä on oma työpiste.

Ilmoitusmyyjän palkkaus muodostuu tilausmyynnin provisiosta. Provisio on prosenttipohjainen ilmoitusmyynnin hinnasta ja tyypistä riippuen. Palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa.

Työaika on sovittavissa maanantaista lauantaihin klo 08.30-15.30 väliselle ajalle. Päivä- ja viikkokohtainen työaika on sovittavissa.

Ota yhteyttä puhelimitse numeroon 040 865 1581 (arkisin 8.30 - 15.30) tai sähköpostitse pekka.nieminen@skty.fi.

YHDISTYS TYÖNANTAJANA

Suomen Kansanterveysyhdistys ry on perustettu yli 50 vuotta sitten. Olemme 100 % suomalainen yhdistys, jonka tarkoitus on parantaa jokaisen suomalaisen elämää vauvasta vaariin. Jäsenjärjestömme toteuttavat omalta taholtaan mahdollisesti jokaista suomalaista koskettavaa tuki-, tutkimus- ja huolintatoimintaa.

Jäsenjärjestömme ovat:
Lastentautien tutkimussäätiö
MIELI Suomen mielenterveys ry
Suomen Sydänliitto ry
Vanhustyön keskusliitto ry

Lasten selviytyminen vakavista sairauksista vaatii jatkuvaa tutkimusta, ja lahjoittajiemme avulla pystymme kehittämään suomalaisten lasten terveyttä sekä ennaltaehkäistä vakavia sairauksia.

Mielenterveyden ongelmat ovat kasvussa ja valtiolliset hoitolaitoksen ei pysty kantamaan kasvavaa taakkaa yksin. MIELI Suomen mielenterveys ry:n 24 tuntia vuorokaudessa päivystävä kriisipuhelin on korvaamaton apu monelle.

Sydänsairaudet ovat yksi suurimpia pitkiä sairauspoissaolojen syitä suomessa. Sydänliiton aktiivisen toiminnan avulla moni hakeutuu ajoissa ennaltaehkäiseviin hoitoihin, jolloin elinajanodote sekä elämänlaatu parantuvat.

Vanhustyön keskusliiton avulla useat yksinäiset vanhukset ovat saaneet ystäväpiirin avulla uusia ystäviä.

www.skty.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pekka.nieminen@skty.fi