Aluemyyntipäällikkö voiteluainetiimiin Pohjois-Su, Oy Teboil Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Oy Teboil Ab:n viiden hengen voiteluainetiimiin aluemyyntipäällikköä, vastaamaan Pohjois-Suomen myyntialueesta voiteluaineiden osalta. Voiteluainetiimi vastaa Teboilin voiteluainemyynnistä kuljetus- ja koneurakointiyrityksille, teollisuuteen, sekä jälleenmyyjille. Myytäviä päätuotteita ovat kevyen- ja raskaankaluston voiteluaineet, teollisuusvoiteluaineet sekä voitelurasvat.
Aluemyyntipäällikkö vastaa em. tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista vastuualueensa asiakkaille yhtiön asettamien tavoitteiden ja käytäntöjen mukaisesti. Työnkuva on liikkuva ja edellyttää matkustusvalmiutta, sillä aluemyyntipäällikön työhön sisältyy viikoittaisia asiakaskäyntejä sekä erilaisissa yritystilaisuuksissa ja messutapahtumissa edustamista. Ajokortti ja liikkumisvalmius ovat tästä syystä ehdottomia edellytyksiä aluemyyntipäällikön tehtävässä.
Teboilin Pohjois-Suomen myyntikonttori sijaitsee Oulussa, mutta Oulun konttorilla työskentely ei ole välttämätöntä. Hakemamme aluepäällikön työnkuva on liikkuva ja mahdollistaa siten lähestulkoon täyden etätyömahdollisuuden. Käytännössä aluepäällikön toimipaikka voi siis sijoittua mihin tahansa Pohjois-Suomen alueella. Teboilin Pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja edellytämme Pohjois-Suomen aluemyyntipäälliköltä muutamia käyntejä pääkonttorilla vuodessa. Lisäksi työn aloituksen ja perehdytyksen yhteydessä positioon valittavalta henkilöltä edellytetään lähityöskentelyä Vantaan pääkonttorilla vähintään viikon ajan.
Aluemyyntipäällikön pääasialliset tehtävät:

Aktiivinen asiakkuuksien kehittäminen ja ylläpitäminen
Uusasiakashankinta
Vastuualueensa tulostavoitteiden toteuttaminen
Myynti, markkinointi, asiakasneuvonta, suhdetoiminta ja jälkimarkkinointi alueensa asiakkaille
Myyntialueensa voiteluainemyyntiin liittyvien kaupallisten asioiden hoitaminen ja valvonta yhtiön politiikan mukaisesti
Voiteluaineliiketoiminnan kehittäminen yhdessä muun organisaation kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Aktiivista, asiakas- ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa
Vahvaa kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä, sekä palavaa intohimoa myyntityötä kohtaan. Voiteluaineiden tuntemus katsotaan eduksi, muttei ole ehdoton edellytys. Tärkeintä on kiinnostus myyntiä, voiteluaineita ja teknisiä koneita ja laitteita kohtaan sekä halu oppia ja kehittyä erinomaiseksi voiteluaineasiantuntijaksi sekä tehdä tulosta.
Positioon soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
Suunnitelmallisuutta, itseohjautuvuutta ja kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä
Hyviä vuorovaikutus- sekä neuvottelu- ja esiintymistaitoja
Vahvaa motivaatiota, positiivista ja lannistumatonta asennetta sekä kilpailuhenkisyyttä ja tulosnälkää
Sitoutumista kenttätyöhön sekä matkustusvalmiutta toimialueella (useita päiviä viikkotasolla)
Erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen osaamista
Hyvää tietoteknistä osaamista ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä (Microsoft Office, analysointi- ja raportointityökalut)

Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Miksi tehtävää kannattaa hakea? Tarjoamme sinulle mielekkään, vakituisen ja kokopäiväisen työn perinteikkäässä, tänä vuonna 90-vuotta täyttävässä yhtiössä, jonka pitkät työsuhteet kertovat henkilöstön viihtyvyydestä ja sitoutumisesta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, osaavan tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, laaja-alaisen tehtävänkuvan sekä erinomaisen tilaisuuden päästä kehittämään osaamistasi ja näyttämään taitosi. Tule mukaan osaksi huipputiimiämme kehittämään Teboilin liiketoimintaa kohti tulevaisuuden tarpeita!
Haluaisitko kuulla tehtävästä lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa voiteluaineliiketoiminnan johtaja Catalin Vieru joko puhelimitse 050 475 4828 tai sähköpostitse catalin.vieru@teboil.fi.
Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen su 6.10.2024 mennessä klikkaamalla alla olevaa "Hae paikkaa" -painiketta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä!
Oy Teboil Ab on täyden palvelun öljytalo, joka markkinoi, myy ja jakelee öljy- ja energiatuotteita Suomessa. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä ja edetä ammatillisesti. Haluamme luoda innostavan ja mutkattoman työilmapiirin, jossa on positiivinen tekemisen meininki.
Lisätietoa: www.Teboil.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.teboil.fi/yhtio/oy-teboil-ab/teboil-tyonantajana/avoimet-tyopaikat-teboilissa/?rmpage=apply&rmjob=40&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol