MYYJÄ 15-30 h/vk, Haukipudas, Kokkolan Halpa-Halli Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja myymälätyöstä?

Etsimme nyt Haukiputaan myymälään MYYJÄÄ/ MYYJIÄ.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän arkea, kuten kassatyöskentelyä sekä tavaroiden hyllyttämistä, järjestelyä ja inventointia kaikilla osastoilla. Kokemuksesi mukaan tai karttuessa vuorovastaavan tehtävätkin voivat olla mahdollisia. Edustat HalpaHallia asiakkaidemme suuntaan, joten tärkeintä on ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu.

Työsuhteesi voi olla toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen, 15- 30 tunnin viikkotyöajalla sopimuksemme mukaan. Palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen sekä aiempaan kokemukseesi ja koulutukseesi.

Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyä, jotta voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Arvostamme aiempaa kokemusta ja mahdollisesti koulutusta kaupan alalta, mutta emme edellytä sitä. Oli kyseessä sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja, oma-aloitteisuus ja halu oppia uutta ovat meille tärkeitä ominaisuuksia.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme ottaa yhteyttä jo hakuaikana. Valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä, toivomme saavamme uuden työkaverin mahdollisimman pian!

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

- myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä

- hyviä yhteistyötaitoja

- oma-aloitteisuutta

- suomen kielen taitoa

Tarjoamme

- hyvän perehdytyksen ja jatkuvan tuen

- rennon ja mukavan työyhteisön - olet osa meitä omana itsenäsi

- henkilöstöalennuksen

- Epassin

- polkupyöräedun

- laajan työterveyshuollon

HalpaHalli Haukipudas

Tule rakentamaan menestystä kanssamme. Teemme kaikkemme, jotta palvelumme olisi merkityksellistä ja hyvää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä palvelu syntyy henkilöstömme tyytyväisyydestä.

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä.

Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin. HHKeittiöt palvelevat asiakkaita 11 paikkakunnalla tarjoten monipuolisen lounaan lisäksi listaruokia sekä kahvilapalveluja. Konttorimme sijaitsevat Kokkolassa ja Vantaalla. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Kokkolassa.

Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea.

Sähköposti: erkki.anunti@halpahalli.fi Sijainti: Heitontie 2 90830 HAUKIPUDAS
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/myyja-15-30-h-vk-haukipudas/ZN10bw