Raudoittajia/projekti, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme nopealla aikataululla RAUDOITTAJIA Naantaliin! Projektin arvioitu kesto on 2kk.

Työtehtäviisi kuuluu raudoittamisen ohella monipuolisesti muitakin avustavia tehtäviä kuten haalaukset, betonointi, verkkojen asennukset ja jälkityöt. Töitä tehdään normaalisti ma-pe ja 37,5h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen.

Mitä toivomme sinulta?
- Oman ajoneuvon käyttämahdollisuutta työkohteen sijainnin vuoksi.
- Aikaisempaa kokemusta rakennusalalta tai muista vastaavista tehtävistä.
- Tärkeintä on kuitenkin hyvä fyysinen kunto, kyky sitoutua työhön, luotettavuus, joustavuus sekä rehti ja reipas työskentelyote.

Työt alkavat heti ja paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/20475

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta