Turvallisuustarkastaja, Rajavartiolaitos
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Turvallisuustarkastaja vastaa Rajavartiolaitoksen sidosryhmäturvallisuudesta ja sen kehittämisestä valtakunnallisena erityisasiantuntijana. Turvallisuustarkastaja vastaa turvallisuussopimuspohjien ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä yhteistyöstä kansallisen ja yhteistyömaiden NSA:n kanssa kansainvälisiin hankintoihin liittyvissä turvallisuussopimusasioissa (PSI, SAL). Lisäksi hän vastaa sidosryhmiin kohdistuvien turvallisuustarkastusten suunnittelusta ja toimeenpanosta.

Turvallisuustarkastaja vastaa erikseen nimettyjen hankkeiden ja hankintojen turvallisuustoiminnan ja riskienhallinnan asiantuntijatuen järjestämisestä, tarkastustoiminnasta sekä raportoinnista.

Turvallisuustarkastaja valmistelee ja esittelee erikseen nimettyjen hankkeiden ja hankintojen turvallisuusjohtamisen suunnitelmat, sekä pitää yllä vastuulleen nimettyjen hankkeiden turvallisuusjohtamisen tilannekuvaa ja vastaa sen raportoinnista. Hän myös pitää vastuualueensa turvallisuusasioissa yhteyttä Rajavartiolaitoksen turvallisuuspäällikköön, tietoturvallisuuspäällikköön ja tietosuojavastaavaan sekä palveluntuottajiin ja alansa sidosryhmiin.

Turvallisuustarkastaja osallistuu Rajavartiolaitoksen turvallisuusalan kehittämiseen, sekä yksikön muiden asioiden suunnitteluun ja valmisteluun.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7142/fi_FI