Asiakasneuvoja asiakaspalveluun, Svea Bank AB, filial i Finland
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haussa asiakasneuvojia asiakaspalveluun!

Oletko kiinnostunut työskentelemään vastuullisessa ja nopeatempoisessa asiakaspalvelutehtävässä? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri ja aktiivinen tekemisen meininki? Entä avoin työilmapiiri ja ystävälliset kollegat? Jos innostuit ja tunnet näiden olevan tärkeitä asioita sinulle, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme joukkoomme asiakasneuvojia ulossoittoprojektiin (outbound). Tehtävässä työskentelet osana suurempaa asiakaspalvelutiimiä keskittyen asiakkaiden kontaktointiin puhelimitse. Toimipaikkana Sastamalan toimipiste. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Työsuhde on määräaikainen. Määräaikaisuuden pituus on neuvoteltavissa (enintään 9 kk). Työ on osa-aikainen ja iltapainotteinen tuntityö. Työajat voivat sijoittua esimerkiksi arkisin klo 15-19 välille ja lauantaisin klo 10-18 välille.

Työtehtävä:

Asiakasneuvojana ulossoitossa päätehtävänäsi on kontaktoida asiakkaita puhelimitse, autat sopivien ratkaisujen löytämisessä, sekä neuvottelet maksujärjestelyitä. Olet siis tärkeässä asemassa ystävällisen ja ammattitaitoisen asiakaspalvelumme luomisessa ja ylläpitämisessä. Tehtäviisi voi kuulua myös muita toimistotyötehtäviä.

Tarjoamme sinulle:

Me vuorostamme tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen tehtävään, jossa pääset työskentelemään saatavien hallinnan parissa. Tarjoamme tilaisuuden oppia uutta sekä syventää jo olemassa olevaa asiakaspalveluosaamistasi entisestään. Kanssasi työskentelevät ystävälliset ja ammattitaitoiset kollegat, joilta saat tukea ja apua jokapäiväisessä työssäsi. Samalla pääset työskentelemään yhdessä Suomen parhaista työpaikoista muiden mukavien svealaisten kanssa.

Lisäksi me Svealla panostamme laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin (mm. viihtyisät ja modernit työtilat, laadukas työterveyshuolto, vapaa-ajan vakuutus, virike- ja lounasetu sekä paljon yhteisöllisyyttämme korostavia mukavia tapahtumia). Henkilöstöbarometrimme mukaan parasta Svealla työskentelyssä ovatkin mahtavat kollegat ja hyvä työilmapiiri ja työntekijöille annettu vastuu. Tarjoamme siis työpaikan, jossa on mukava työskennellä!

Voit myös kurkata lisää meistä työnantajana sekä mahtavien kollegoidemme näkemyksistä meillä työskentelystä. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian.

Toivomme sinulta:

kokemusta asiakaspalvelusta, aiempi kokemus puhelintyöstä katsotaan eduksi.
hyviä kommunikointi-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
innostavaa, aktiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta - ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun merkityksen ja pidät työskentelystä asiakasrajapinnassa
oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
numerotarkkuutta, luotettavuutta ja kykyä tarttua tuumasta toimeen
sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tehtävissä menestyminen edellyttää itsenäistä otetta, aidosti asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä halua ottaa ja kantaa vastuuta, mutta myös halua tehdä työtä tiimin kanssa yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Emme etsi valmista toimialaosaajaa - riittää, että olet innostunut oppimaan. Asiakasneuvojan tehtävissä työskentelet useiden ohjelmien parissa yhtäaikaisesti, joten nopea järjestelmien omaksuminen ja oman työpöydän moninainen hallinta ovat keskeisiä. Lisäksi meille on tärkeää, että olet yhteen hiileen puhaltava ja auttavainen tiimipelaaja.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Hae paikkaa 27.9.2024 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa Avoimet työpaikat Svea Bank.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja tehtävät täytetään sopivien hakijoiden löydyttäessä. Työtehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Palkkaus Rahoitusalan TES:n mukainen tuntipalkka.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13-15

-Palvelupäällikkö Mari Viita p.+358 40 770 3736 mari.viita@svea.fi
-Tiiminvetäjä Eveliina Pirhonen p. +358 40 703 7689 eveliina.pirhonen@svea.fi

Hei, me olemme Svea - eurooppalainen rahoitusalan konserni, joka on tarjonnut yritys- ja yksityisasiakkailleen enemmän mahdollisuuksia vuodesta 1981 lähtien. Tarjoamme sujuvimmat maksupalvelut verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään, tehokkaat perintä- ja reskontrapalvelut sekä kattavan valikoiman rahoituspalveluja niin kuluttajille kuin kaikenkokoisille yrityksille. Tammikuussa 2022 meistä tuli pankki, Svea Bank.

Toimimme yli kymmenessä Euroopan maassa noin 2 000 svealaisen voimin, joista Suomessa työskentelee reilu 200. Osaava ja tyytyväinen henkilöstö on tärkein voimavaramme ja koko henkilöstölähtöisen toimintamme ydin. Meille svealaisuus onkin avoimuutta, ystävällisyyttä ja tavoitteellista tekemistä toisiamme tukien. Tervetuloa joukkoomme - työpaikkaan, jossa on hyvä työskennellä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.svea.com/fi-fi/tietoa-meista/tyopaikka/avoimet-tyopaikat