Myyjä, CLICK SHOES LAPPEENRANTA (vakituinen 15-25, Click Shoes Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei!

Avaamme uuden myymälän Lappeenrannan IsoKristiinaan syksyllä!

Meillä on siis töitä tarjolla myyntihenkisille ja vauhdikkaasta työstä nauttiville myyjille. Haluatko sinä mukaan touhukkaaseen myymälätyöhön mukavaan työporukkaan?

Click Shoes -myyjänä pääset yhdessä työkavereidesi kanssa tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja miellyttävän myymäläkokemuksen.

Tyypillinen työpäiväsi sisältää aktiivista myyntityötä, kassatyöskentelyä sekä muita myymälän töitä tilanteen mukaan. Vastaat esimerkiksi yhdessä kollegoidesi kanssa siitä, että myymälän esillepano on konseptin mukainen, kampanjat toteutettu ohjeiden mukaisesti ja että myymälän yleisilme on kaupallinen ja siisti. Tavaran vastaanotto, kuorman purkaminen ja esillepano kuuluvat olennaisena osana työhösi.

Työ alkaa lokakuun aikana ja työaika on 15-25 h/vko. Haemme ensijaisesti kahta henkilöä 25 h/vko sopimuksella, sekä yhtä 15 h/vko sopimuksella. Täytämme tehtävät heti, kun löydämme sopivan henkilön, joten toimithan pian täyttämällä hakulomakkeen!

VOIT OLLA ETSIMÄMME HENKILÖ, JOS:

- Sinulla on iloinen asiakaspalveluasenne ja vahva myyntihenkisyys
 - Haluat tehdä työsi hyvin, olet oma-aloitteinen ja haluat hoitaa asiat tehokkaasti loppuun asti
 - Haluat oppia lisää ja kehittää omaa ammattitaitoasi
 - Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyvyn
 - Haluat toimia reipastahtisessa työssä, jossa tekeminen ei lopu kesken
 - Olet täysi-ikäinen, ja sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa arkisin ja viikonloppuisin

Myyjän työssä vastaanotetaan ja siirrellään painaviakin tuotteita kumarrellen ja kurkotellen, joten työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja liikkuvuutta. Myymälässä työskennellään usein myös yksin, joten vastuullinen asenne ja taito organisoida omaa työtä ovat tärkeitä ominaisuuksia tässä roolissa.

Kaupallinen koulutus ja kokemus kaupan alalta katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille on positiivinen asenteesi sekä aito kiinnostus myymistä ja myymälätyötä kohtaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/251369/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer