Viestintäpäällikkö, Lähetysyhdistys Kylväjä ry, Missionsföreningen Såningsmannen
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 17.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ

Oletko intohimoinen ja rohkea viestinnän ammattilainen, motivoidut konkreettisista tuloksista? Tule tekemään viestintäpäällikkönä merkityksellistä työtä kanssamme!

Haemme joukkoomme viestinnän ja markkinoinnin monipuolista ammattilaista, joka uudistaa ja rakentaa kanssamme strategista ja suunnitelmallista viestintää. Viestintäpäällikkö vastaa yhdistyksen ulkoisen viestinnän toteuttamisesta, koordinoimisesta ja kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä toisten tiimien kanssa lähetysjohtajan toimiessa päätoimittajana. Tehtävässäsi toimit uudistuneen Kylväjä-lehden ja kotisivujemme toimituspäällikkönä. Luot ja ylläpidät yhteyksiä tiedotusvälineisiin, seurakuntien ja muiden järjestöjen tiedotusvastaaviin ja muihin yhteistyökumppaneihin.

Lähetysjärjestönä katsomme lähetystyön tuntemuksen ja henkilökohtaisen kristillisen vakaumuksen eduksi.

Sinulla on vahvat sosiaaliset taidot, sillä toimit esihenkilönä viestinnän tiimissä ja vastaat viestinnän ammattitaitoisten vapaaehtoisten toiminnasta. Opetat ja perehdytät lähetyskurssilaisia ja työntekijöitä viestinnän näkökulmasta.

Viestintätiimissämme pääset työskentelemään monipuolisesti. Tarjoamme näköalapaikan kansainväliseen ja vaikuttavaan lähetys- ja kehitysyhteistyöhön. Meillä pääset osaksi innostunutta ja osaavaa tiimiä, johon juuri sinä tuot osaamisellasi lisäarvoa ja merkitystä. Huolehdimme henkilöstön työhyvinvoinnista ja tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen.

Maailma muuttuu ja viestintä sen mukana. Odotamme sinulta intoa elää muutoksessa. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vankkaa viestintäalan aiempaa työkokemusta, positiivista asennetta viestinnän tekemiseen sekä kokemusta johtamisesta.

Lähetysyhdistys Kylväjä on Suomen evankelisluterilaisen kirkon lähetysjärjestö ja ulkoministeriön pitkäaikainen kumppani. Tavoitteemme on saavuttaa evankeliumille vielä tavoittamattomia kansoja.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Mahdollisuus neuvotella osa-aikaisesta tehtävän hoidosta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmän 5 mukaan. Kokonaispalkkaan vaikuttaa lisäksi työntekijän kokemuslisä sekä tehtäväkohtainen ja henkilökohtainen lisä. Toimitilamme sijaitsevat Tikkurilassa. Tehtävässä on etätyömahdollisuus.

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus 17.09. mennessä verkostojohtaja Tanja Hirvilammille, tanja.hirvilammi@kylvaja.fi
Lisätietoja tehtävästä saa lähetysjohtaja Jukka Kääriäiseltä 6.9. klo 11-12 ja 13.9. klo 11-12.30 p. 050 9190550.
Haastattelut toteutetaan Tikkurilassa viikolla 41

Hae työpaikkaa osoitteesta