Raskaan kaluston asentaja, Veljekset Toivanen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Veljekset Toivanen on vakaa ja pitkäikäinen yritys, jonka toiminta on laajentunut infrarakentamisesta monipuoliseksi suur- ja kaivosteollisuuden palveluntarjoajaksi. Jo yli 400 henkinen työporukkamme etsii nyt työntekijöitä kaluston kunnossapitoon Terrafamen kaivosalueelle.

Raskaan kaluston asentajaksi Terrafamelle?

Etsimme nyt huoltotyöntekijää Terrafamen avolouhokselle. Terrafame on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä, kobolttia sekä kuparia. Terrafamen avolouhoksella yrityksellämme työskentelee pyöräkoneita, dumppereita, kiviautoja, kastelu- ja pesuauto sekä useita muita vaativan tehdasympäristön kunnossapitoon ja avolouhoksen konetöihin vaadittavia työkoneita.

Jos olet kiinnostunut kaluston kunnossapidosta, korjauksesta ja huoltotoiminnasta, pidät vikojen etsinnästä ja osaat hyödyntää työssäsi saatavilla olevia tietolähteitä, olet etsimämme henkilö. Huoltotyöntekijänä olet vastuussa kaluston korjaus- ja huoltotoiminnasta yhdessä muiden huoltomiesten kanssa ja toimit korjaamon vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

Tarjoamme sinulle

- Haasteellisen ja ammattitaitoa vaativan toimenkuvan

- Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen

- Kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksesi ja osaamisesi mukaan

Huoltotyöntekijänä työskentelet 5 työpäivän ja 5 vapaapäivän rytmissä, 12 tunnin työvuoroissa. Noudatamme infra-alan työehtosopimusta ja palkka määräytyy sen mukaan. Työnantaja tarjoaa työntekijöille majoituksen. Päivärahat voimme maksaa verottajan kulloinkin voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti.

Työnantajana tarjoamme henkilökunnallemme laajat työterveyshuollon palvelut, erilaisia liikuntaetuja ja bonuksia terveellisiin elämäntapoihin liittyen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kouluttautumisen ja työkokemuksen myötä.

Odotamme sinulta

- Yhteistyökykyä ja ongelmanratkaisutaitoja

- Kokemusta raskaan kaluston asentamisesta

- Työhön tarttuvaa asennetta ja hyvää työmoraalia

Jätä hakemuksesi työtehtävään sähköisesti tämän lomakkeen kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtäviin soveltuva koulutus ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

- Työturvallisuuskortti

- Kokemusta asentajan tehtävistä

- Työhön tarttuva asenne

- Yhteistyökyky

- Ongelmanratkaisutaito

Tarjoamme

- Liikuntaedut

- Laaja työterveyshuolto

- Ostoedut

- Palvelusvuosimuistamiset

- Rekrytointipalkkio

- Työaikajoustot

- Virkistyspäivät

Veljekset Toivanen Oy

Veljekset Toivanen Oy on 1983 perustettu perheyritys, joka on kehittynyt maarakennusliikkeestä monipuoliseksi infrarakentamisen ja suurteollisuuden palveluja tarjoavaksi moniosaajaksi.

Meri-Lapin alueelta alkanut toiminta on vuosien saatossa laajentunut useisiin toimipisteisiin Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa.

Asiakkaamme saavat meiltä erityistä maaurakoinnin osaamista, ajanmukaisia tehdaspalveluita sekä suurten koneiden ja palvelukokonaisuuksien hallintaa. Toiminnan laatu on paras käyntikorttimme. Tavoitteenamme on olla toimialueellamme ja -alamme luotettava, osaava ja turvallinen kumppani.

Puhelin: 0445453370 Sähköposti: alisa.toivanen@veljeksettoivanen.fi Sijainti: Malmitie 66, 88120 Sotkamo Alisa Toivanen
Henkilöstöpäällikkö
puh. 044 5453370

alisa.toivanen@veljeksettoivanen.fi

Jorma MalinenAluepäällikkö, Terrafamepuh. 044 0610005 jorma.malinen@veljeksettoivanen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/raskaan-kaluston-asentaja/83ok5p