Kirjastoautonkuljettaja-virkailija, Hollolan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kirjastoautonkuljettaja-virkailijan tehtäviin kuuluvat kirjastoauton kuljettaminen, asiakaspalvelutehtävät, auton toimivuudesta huolehtiminen, reittien suunnittelu ja kokoelmatyöhön ja autopalveluiden kehittämiseen osallistuminen.

Hollolan kirjastoauto palvelee aamupäivisin kouluja ja päiväkoteja ja iltaisin asuinalueita. Aamu- ja iltareitit ajetaan vuoroviikoin.

Etsimme palvelualtista ja itsenäiseen työhön kykenevää virkailija-kuljettajaa, jolla on kuljettajan pätevyyden lisäksi hyvät asiakaspalvelutaidot, kirjastotyön ammatillista osaamista sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työkokemus kirjastoauton kuljettamisesta ja muista kirjastoalan tehtävistä sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisiä ja monipuolisia työtehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tieto- ja kirjastopalvelualan ammattitutkinto ja EU-direktiivin (2003/59/EY) mukainen C-luokan ajokortti sekä kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyydestä annettujen asetusten (434/2018 ja 588/2020) mukainen pätevyys.

Työ alkaa 1.11.2024. Palkkaus KVTES:n mukainen. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 25.9.2024 klo 15. Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi:n kautta. Sähköisen hakemuksen liitteeksi pyydämme lisäämään kopiot olennaisista tutkinto- ja työtodistuksista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/617962/fi_FI