Myyntipäällikkö Mönkijä Trailpark Oy:lle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
NO NYT on tarjolla timanttinen paikka myynnistä ja vapaa-ajan laitteista kiinnostuneelle MYYNTIPÄÄLLIKÖLLE Mönkijä TrailPark Oy:llä - Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme Mönkijä TrailPark Oy:lleMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työhön mönkijöiden, veneiden ja moottorien pariin Lempäälään!

Mönkijä TrailPark maahantuo, huoltaa ja myy Trapper mönkijöitä, veneitä ja varusteita jo toisella vuosikymmenellä. Työssäsi tehtäväsi on kontaktoida ja kiertää jälleenmyyjiä, ylläpitää suhteita ja laajentaa myyjäverkostoa, kehittää toimintaa, esitellä uusia tuotteita ja mallistoja, tukea jälleenmyyjiä sekä vastaanottaa tilauksia. Tärkeimpiä työvälineitäsi tulevat olemaan puhelin, läppäri ja auto - sekä tietenkin oma persoonasi!

Työ edellyttää motivoitunutta, tuloshakuista, oma-aloitteista sekä itseohjautuvaa asennetta. Puhelimeen tarttuminen ja sosiaaliset tilanteet ovat leipälajiasi, eikä myyntitilanteet ole vieraita. Kokemus moottoreista, tekniikasta tai vapaa-ajanlaitteista yleisesti on eduksesi, kuten myös aiempi kokemus kone-, auto- tai venekaupasta.

Tarjoamme sinulle paikan vahvasti kasvavan vapaa-ajanlaitteiden maahantuojan riveistä, laadukkaan ja halutun tuotevalikoiman, osaamistasi vastaavan reilun palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä paikan, jossa saat niin vapautta kuin vastuutakin hoitaa oman tonttisi ja kehittyä! Palkkaus tehtävässä pohjapalkka+bonukset -mallilla. Pohjapalkka täysin sopimuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan.

Kuulostaako omalta jutulta? Jos vastasit kyllä, lähetä hakemus oheisesta linkistä tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat sovitusti marras-joulukuussa 2024. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy, ja lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4890579-myyntipaallikko-monkija-trailpark-oy-lle?promotion=1124927-trackable-share-link-te-myyntipaallikko-trailpark