Data-analyytikko, HSL Helsingin seudun liikenne-kuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 15.9.2024
  • Palkkaus: 4006-4326€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kysynnän, tarjonnan sekä toimintaympäristön muutoksista johtuen pyrimme kehittämään joukkoliikenteen tarjontaa asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti, mikä luo tarpeen esimerkiksi operoinnin muutoksissa tehtyjen toimenpiteiden vaikuttavuuden arvioinnille. Organisaatiomme jatkaessa vahvaa kehitystä etsimme nyt Analytiikka ja tutkimukset - yksikköön sinua

DATA-ANALYYTIKKO

Joukkoliikenteen toimintaympäristö on dynaaminen. Esimerkiksi sään muutokset ja työmaat aiheuttava poikkeuksia liikenteeseen, sekä lyhyt- että pitkäkestoisia ja ennakoimattomia ja ennakoituja. Pääasiallinen tehtäväsi on kehittää ja ylläpitää menetelmiä muutosten vaikuttavuudenarviointiin, osallistua projekteihin, joissa vaikuttavuusanalyysejä tarvitaan ennakkotietoina sekä osallistua hankkeiden jälkiarviointiin.

Odotamme sinulta:

- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. maankäytön tai liikennejärjestelmien suunnittelusta

- Helsingin seudun joukkoliikennejärjestelmän tuntemusta

- Pythonin ja R:n ohjelmointiosaamista

- SQL-kielen lukutaitoa ja ymmärrystä

- Kykyä analysoida isoja datakokonaisuuksia ja ymmärtää datan riippuvuuksia

- Joukkuepelaajan asennetta

Erittäin vahvaksi eduksi näemme koulutukseen tai kokemukseen pohjautuvaa tietämystä joukkoliikenteen suunnittelusta, tuotannosta tai kaupunkiympäristön kehittämisestä. Lisäksi arvostamme:

- Paikkatieto-osaamista

- Liikennejärjestelmätason mallinnuksen osaamista, hyödyntäen esim. EMME/Helmet-malleja

- Käyttökokemusta pilvipalveluista ja DevOps:ista, esim. MS Azure

- Versionhallinnan osaamista

- HFP-datan tuntemusta

Projektinhallinta-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentely kuuluvat luontevasti työarkeen. Suomen kielen lisäksi työskentelet tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

Data-analyytikon toimen kotipesä on Analytiikka ja tutkimukset -yksikössä analytiikkaryhmässä, mutta tulet työskentelemään pääosin Liikenteen analytiikan tiimissä, jossa tukenasi on kaksi liikenteen analyytikkoa, tuoteomistaja ja kehitystiimi. Analytiikkaryhmässä on esihenkilön lisäksi kymmenkunta analyytikkoa.

Kuukausipalkka tehtävässä on n. 4 006 - 4 326 euroa riippuen aiemmasta työkokemuksesta. Lisäksi on mahdollista saada työsuoritukseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Miksi hakea?

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä. Modernit toimitilamme tarjoavat toimivat ja rennot puitteet yhdessä tekemiseen sekä työkavereiden kohtaamiseen. Työsuhdematkalipulla sinulla on mahdollisuus matkustaa helposti niin työ- kuin vapaa-ajallakin. Ergonomiset työvälineemme, laaja työterveyshuoltomme sekä lounasetu tukevat hyvinvointiamme. Vapaa-ajalla voit hyödyntää liikunta- ja kulttuurietua sekä yhteistä harrastustoimintaa ja tapahtumia.

Tule mukaan vaikuttamaan liikkumisen markkinoiden kehittymiseen Helsingin seudulla!

Jos innostuit ja tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haastatteluprosessi on kaksivaiheinen, ollessa kutsuttu toiseen haastatteluun saat meiltä myös työtehtäviin liittyvän ennakkotehtävän. Haku päättyy 15.9.2024, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana - eli hakemus kannattaa jättää heti. Tulemme pitämään toisen vaiheen haastattelut viikolla 39.

Lisätietojen antajat:

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, Analytiikkapäällikkö Matylda Jablonska-Sabuka vastaa kysymyksiisi. Tavoitat Matyldan parhaiten 2.9. klo 12-13 tai 4.9. klo 13-14, puh. 040 194 1161 . Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen matylda.jablonska-sabuka@hsl.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/617178/fi_FI