Informaatikko, Heinolan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2024
  • Hae viimeistään 15.9.2024
  • Palkkaus: 2812,42€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Informaatikko vastaa kirjaston monilukutaitoa edistävistä palveluista ja niiden kehittämisestä ja suunnittelee ja toteuttaa digi- ja opastuspalveluita asiakkaille. Ryhmäkäyntien ja -koulutusten koordinointi ovat työn ydintä, samoin kuin kirjaston sähköisten sisältöjen ja viestintäratkaisujen kehittäminen. Tehtävään kuuluu myös hankkeiden ideointi ja koordinointi. Informaatikko osallistuu kokoelmatyöhön sekä tieto- ja asiakaspalveluun. Tehtävä sisältää ilta- ja lauantaityötä.

Heinolan kirjasto on muutoksen keskellä, sillä siirrymme parhaillaan väistötiloihin remontin takia ja samalla Lastu-kirjastokimppamme vaihtaa kirjastojärjestelmän Kohaan. Työyhteisössä tarvitaan nyt joustavuutta, ennakkoluulottomuutta ja valmiutta uuden oppimiseen ja luoviin ratkaisuihin. Informaatikko pääsee mukaan uusien kirjastotilojen ja toimintojen suunnitteluun.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ryhmänohjaustaitoja sekä monipuolista viestintävälineiden hallintaa. Kokemus kirjastotyöstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työaika 36,25 h / viikko.

Heinolan kaupunki tarjoaa henkilöstölleen monipuoliset henkilöstöedut ja laajat mahdollisuudet työssä oppimiseen. Kaupungin työntekijänä saat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja, lounasedun ja polkupyöräedun.

Tehtävän hakuaika päättyy 15.9.2024. Hakemukset kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HEI-04-49-24/fi_FI