Taksinkuljettaja, Tatsilla Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Taksinkuljettajan työ on mielenkiintoista asiakaspalvelutyötä, jossa jokainen työvuoro on aina erilainen. Kuljetamme kuluttaja-asiakkaita omien asiakkaidemme lisäksi useasta eri tilauskanavasta ja toimimme palveluntuottajana vahvasti myös yhteiskunnan kuljetuksissa. Tarjoamme sinulle ison työnantajan turvaa ja etuja sekä tietenkin yhden Tampereen tunnetuimmista ja suurimmista taksibrändeistä alle.

Tatsilla tarjoaa mahdollisuuden ajaa taksia osa-aikaisena tai kokoaikaisena, sekä yö- ja päivävuoroissa. Voit itse valita sähköisestä työvuorojärjestelmästämme sinulle sopivat työvuorot. Kun ajokokemusta on tarpeeksi, sinulla on mahdollisuus myös kehittää omaa työnkuvaasi ja edetä vastuukuljettajaksi. Vastuukuljettajamme toimivat mielenkiintoisissa työtehtävissä mm. uusien kuljettajien kouluttamisessa, kehittämässä Tatsillasta entistä parempi työnantaja sekä kyydinvälitystoiminnan eri projekteissa.

Tatsillalla on kaksi auto/pesuhallia. Työvuorot voit aloittaa valintasi mukaan Tampereelta Messukylästä tai Nokian Kolmenkulman alueelta. Pesuhalleissamme voit pestä myös omaa autoasi. Taksikalustomme on monipuolinen ja laadukas. Työkaluina meillä on bemareita, mersuja, skodia, tesloja ja volvo. "Normaaleja" takseja, tilatakseja, sähkötakseja sekä invatakseja.

Tatsillassa sinulla voi olla mahdollisuus ajaa tuntipalkattuna kuljettajana sotekuljetuksia henkilö- tai invatakseilla, kysy lisää tämän hetkisestä tilanteesta näissä autoissa.

Tervetuloa Tatsillan rattiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:carla.vehmasaho@tatsilla.fi