A-lehtien myyntineuvottelija, kesätyö/osa-aikatyö, M&J Dynastia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palkkaamme tiimiimme vielä 4 uutta työkaveria joukkoomme helposti myytävien tuotteiden pariin. Työsuhteen kesto erikseen sovitusti 1-3kk. Olemme Vastuullinen kesätyönantaja-sertifioitu yritys.

Myymme puhelimitse A-lehtien tuotevalikoimaa aiemmille asiakkaille ja kohdistettuihin asiakasrekistereihin. Hoidamme puhelumme niin, että asiakkaat kokevat saavansa asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua ja tietävät mitä tilaus pitää sisällään. Tarjouksemme ovat kiinnostavia, edullisia ja sisältävät houkuttelevia lahjoja, jotka helpottavat myyntiä.

Koulutuksemme on kattava ja tiiminvetäjämme ovat joka päivä tukena ja apuna erilaisten asiakaskohtaamisten hoitamisessa sekä koulutusohjelmamme läpiviennissä. Lisäksi työkulttuurimme on avulias, eli työkaveritkin auttavat sinua jakamalla hyviä vinkkejä.

Työaikasi on 4 tuntia päivässä ja työvuorot voimme sopia erittäin joustavasti, eli työ soveltuu monenlaisiin elämäntilanteisiin. Työskentelemme ma-pe, mutta halutessasi voit työskennellä myös lauantaisin. Työvuorot voimme sopia 09-20:30 väliselle ajalle arkisin.

Työntekijöillämme on turvana takuupalkka, mutta tulososuudet, provisiot ja bonukset ovat erittäin hyvin palkkioitu ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan ansiotasoosi. Lisäksi saat arvokasta kokemusta CV:hen myynnin osaamisalalta, mikä on erittäin arvostettua työmarkkinoilla.

Emme edellytä aiempaa kokemusta, mutta sujuva suomenkielen taito ja vähintään 16 vuoden ikä vaaditaan. Meillä on hyvä työyhteisö ja panostamme tiimihenkeemme, jotta jokainen kokee olonsa turvalliseksi ja viihtyy työssään.

Lue meistä lisää kotisivultamme ja jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja työstä antaa Janiina Kekkonen sähköpostitse janiina.kekkonen@mjdynastia.fi ja puhelimitse 044 526 4462.

www.mjdynastia.fi

Käy tsekkaamassa myös somekanavamme:

www.facebook.com/mjdynastia
www.instagram.com/mjdynastia
www.linkedin.com/company/mjdynastia
www.mjdynastia.fi/l/palkinnot
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:janiina.kekkonen@mjdynastia.fi