Myyjä, IKEA Oy.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme IKEA Tampereen keittiösuunnittelu/-myyntitiimiin uusia myyjiä 20-30 h/viikko sopimuksella.

MIKSI JUURI SINÄ

IKEA Keittiömyyjän tehtävän hoitaminen edellyttää kiinnostusta myyntiä ja toimivia kodinsisustusratkaisuja kohtaan sekä rohkeaa ja oma-aloitteista asiakaspalveluasennetta. Haluat ottaa vastuuta asiakastapaamisien ja keittiösuunnitelmien viemisestä loppuun parhaalla mahdollisella lopputuloksella. Positiivisuutesi säilyy myös kiireen keskellä ja pystyt tarvittaessa priorisoimaan tehtäviä hiljaisten ja kiireisten hetkien välillä.

Sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittää itseäsi sekä toimintatapojamme, jotta voimme helpottaa asiakkaiden arkea tekemällä ostokokemuksesta mahdollisimman yksinkertaisen ja sujuvan. Osoitat luottamusta sekä esittelet ja myyt tuotteitamme ylpeydellä kaikissa asiakastilanteissa.

Voit olla jo kokenut keittiömyyjä tai muuten alasta kiinnostunut. Kaupan alan koulutus tai kokemus myynnin tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että sinulta löytyy todellinen halu auttaa asiakkaita ja ylittää heidän odotuksensa. Työssä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa. Työhön valittu henkilö tulee saamaan kattavan koulutuksen ja perehdytyksen.

Tavaratalomme on avoinna lähes joka päivä aamusta iltaa, joten pystythän työskentelemään tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Meillä sinua odottaa monimuotoinen ja yhteistyöhaluinen työyhteisö, jota yhdistää halu luoda kaikille asiakkaillemme parempaa arkea!

TEHTÄVIÄSI

Työpäiväsi aikana kohtaat asiakkaita IKEA tavaratalossa ja kartoitat heidän tarpeensa sekä autat heitä löytämään parhaat ratkaisut juuri heidän kotiinsa ja keittiöönsä. Osaat käyttää myynnissä apunasi erilaisia ohjelmia ja työkaluja ja etsiä tietoa eri lähteistä oma-aloitteisesti. Sinulla ei mene sormi suuhun, vaikka et suoraan tietäisikään vastauksia kaikkiin kysymyksiin, sillä meillä et työskentele yksin ja aina voi kysyä apua! Maksimoit myynnin varmistamalla, että osasto pysyy siistinä, tuotteita on saatavilla ja ne on hinnoiteltu oikein.

Tärkeimpiä työn onnistumisen mittareitamme ovat asiakastyytyväisyys sekä henkilökohtainen myyntitavoitteesi.

Kiinteänä työpisteenä toimii IKEA Tampereen tavaratalo, joten ajokortti ei ole pakollinen.

YHDESSÄ TIIMINÄ

Me kohtaamme asiakkaat - tavarataloissa, verkossa ja muissa kanavissa. Tunnemme hyvin IKEA-tuotteet, paikalliset markkinat ja asiakkaiden tarpeet ja pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja palvella asiakkaitamme maksimoidaksemme myynnin ja kannattavuuden. Yhdessä tuhansien kollegojen kanssa ympäri maailmaa muodostamme monimuotoisen tiimin, joka haluaa edistää IKEA-konseptin suosiota maailmalla - konseptin, joka auttaa miljoonia asiakkaita parantamaan arkeaan.

HAE NYT!

Osa-aikaiset (20-30h/vko) tehtävät ovat sekä vakituisia että määräaikaisia sijaisuuksia (vuoden 2025 loppuun). Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä viimeistään 2.9.2024

Palkka Kaupan työehtosopimuksen mukaan B. Kokemuksen karttuessa C.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.7.2024, jotta voimme tutustua sinuun paremmin. Haastatteluihin palataan hakuajan jälkeen.

IKEA, enemmän kuin työpaikka!

Maailma tarvitsee sinunlaisiasi ihmisiä. Niin mekin. Tule meille töihin juuri sellaisena kuin olet.

Työ IKEA yksikössä on enemmän kuin pelkkä työ, sillä meillä olet osa yhdenvertaista ja monimuotoisuutta arvostavaa työyhteisöä. Yhteenkuuluvuuden tunne on tärkeää työntekijöillemme, ja tiimihenki on tekemisemme ytimessä. IKEA tarjoaa erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittyä juuri sinulle sopivissa tehtävissä. Annamme sinulle mahdollisuuden tuoda esille ideoitasi työmme kehittämiseen, ja näin päästä luomaan uutta IKEA-menestystä!

Me arvostamme kaikkia työntekijöitämme tasavertaisesti ja palkkauksemme on Kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. Palkkatasoosi vaikuttaa työtehtäväsi sekä hyväksi luettava aiempi työkokemuksesi sekä mahdollinen alan tutkinto.

Pääset myös nauttimaan palkan lisäksi monista kattavista henkilökuntaeduistamme, kuten Smartum Saldo, henkilökunta-alennus tuotteistamme, terveellinen ja herkullinen aamiais- ja lounasmenu erittäin edullisin hinnoin henkilökuntaravintoloissamme, One IKEA Bonus -ohjelma, lahjoja erikoispäivinä ja jouluna, ja paljon muuta!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ikea.avature.net/fi_FI/External/JobDetail/Myyj/246698