Myyntineuvottelija, PMK Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme itsenäistä Myyntiedustajaa, jolla on toiminimi tai kevytyrittäjyys. Tehtävä sopii myös lisäedustukseksi myyntisalkkuusi.
Myyt verkkokauppaamme tuotteet ja asennuspalvelut yksityisille ja yrityksille. Pystyt aktiivisella otteella kasvattamaan asiakaskuntaasi, saat myös kysynnästä tulevia kontakteja. Voit hakea parhaat asiakkuudet eri toimialoilta. Odotamme sinulta näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, mutta ennen kaikkea innostunutta ja aktiivista työotetta.

Työ mahdollistaa merkittävät tulot. Laskutat meiltä vain myyntiprovision ja pohjan, me hoidamme lopputyöt, laskutamme ja hoidamme toimitukset ja/tai asennukset. Tarvitset oman auton, puhelimen ja tietoliikenneyhteydet, varsinaisia toimitiloja ei tarvita. Voit myös asua missä tahansa, työt tehdään puhelimitse ja läppärillä.

Miksi meille töihin?
-Mahtavat markkinat; myyntialueellasi on tuhansia yksityisiä ja yrityksiä.
-Kiinnostuneet asiakkaat; suurin osa yksityisistä ja yrityksistä tarvii tuotteemme ja palveluitamme, osa heti, osa --joka kk, osa joka vuosi.
-Nopeasti opittavat perustuotteet ja hinnoittelu.
-Kauppaa jo ensimmäisistä päivistä lähtien.
-Selkeät tuotteet ja palvelut mitä myyt.
-Perehdytys ja tietotaito käyttöösi.
-Onnistumisen iloa- huikeita tuloksia; kokemuksesta tiedämme, että yhdessä päivässäkin voi myydä loistavasti.
-Mahdollisuus hyviin ansioihin; maksamme hyvän, tuloksiin kannustavan provision. Voit aloittaa nopeasti, soita heti uudesta työstäsi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@lampotakuu.fi