Myyjä kalatiskille Pirkkalaan!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
NO NYT olisi tarjolla puheensorinaa ja mereneläviä pursuava paikka MYYJÄNÄ kalatiskillä Pirkkalassa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Kalaherkut Oy Nygrenille MYYJÄÄ Pirkkalan toimipisteen kalatiskille!

Tarjolla on vakituinen paikka osana huumorintajuista ja iloista työporukkaa - ja tietty paikka siellä Suomen parhaalla kalatiskillä! Työtehtäväsi sisältävät ensiluokkaisen asiakaspalvelun tarjoamista, myyntiä, kalankäsittelyä, tuotteiden valmistusta ja näytteille asettelua. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti 20-37,5 tuntia viikossa, ja työajat sijoittuvat pääosin iltapainotteisesti ma-la klo 7-21 välille.

Sinulta odotamme asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta sekä reilua annosta maalaisjärkeä. Hygieniapassi, sekä kokemus kalankäsittelystä tai ruoanlaitosta on selvästi eduksesi - eikä hyvät kalareseptitkään haitaksi ole! Me kuitenkin opetamme kaiken mitä työssä tarvitset, kunhan asenne on kohdallaan. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Onko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4595615-kalatiskille-myyja-pirkkalaan?promotion=1052367-trackable-share-link-te-myyja-kalatiski-pirkkala