Toimitusjohtaja, Isonkyrön Kehitys Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TOIMITUSJOHTAJA

Isonkyrön Kehitys Oy etsii kokenutta, aikaansaavaa ja näkemyksellistä elinkeinoelämän osaajaa kiihdyttämään Isonkyrön kasvua.

Isonkyrön Kehitys Oy on Isonkyrön kunnan omistama, vuonna 2022 perustettu, osakeyhtiö. Kehitysyhtiö on saanut jo Lapinmäen yritysalueen vauhdikkaasti matkaan hallihankkeella ja kiinnostus aluetta kohtaan on kiihtynyt. Yrittäjyyden jatkuvan kehittämisen myötä Isonkyrön Kehitys on muun muassa mukana maakunnallisessa kehityshankkeessa. Positiivisuudella ja tekemisen meiningillä Isonkyrön vetovoima on lisääntynyt entisestään ja olemme haluttu kumppani elinkeinoelämän eri sidosryhmissä.

Isonkyrön Kehitys Oy on väylä uusille yrityksille Isoonkyröön talousalueella, jossa 100 kilometrin vyöhykkeellä asuu 539 000 ihmistä. Yhtiö keskittyy yritysten elinvoimaisuuden kasvattamiseen. Yksi kehitysyhtiön tärkeimmistä työkaluista tässä on yritystilojen rakennuttaminen ja vuokraaminen. Kiinteistöjen ylläpitoon ja hallinnointiin liittyvät tehtävät ovat jatkossa myös isossa roolissa. Yhtiö hoitaa kunnan yritystonttien myyntiä ja markkinointia.

Oletko sinä etsimämme toimitusjohtaja? Tiedät, miten uusyrityshankintaa on mahdollista toteuttaa. Sinulla on kokemusta elinkeinoelämän kehittämisestä. Yhteistyöverkostot ovat sinulle jo tuttuja, osaat hyödyntää hankerahoitusinstrumentteja ja sinulla on tietotaitoa kehittämishankkeista. Tunnet sekä yksityisen että julkisen sektorin toimintaa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme kokemusta elinkeinoelämän kehittämistyöstä ja hankerahoituksesta yrityselämän kehittämiseksi, sekä erinomaisia vuorovaikutus-, viestintä- ja markkinointitaitoja. Lisäksi arvostamme sekä julkishallinnon että yksityisen sektorin tuntemusta ja kokemusta uusyrityshankinnasta.

Työn aloitus, palkkaus ja muut ehdot määräytyvät laadittavan johtajasopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään. Sähköiset hakemukset palkkatoiveineen 4.8.2024 klo 23.59 mennessä. Hakemus toimitetaan Kuntarekryn kautta.
Lisätietoja tehtävästä antavat Isonkyrön Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Miko Heinilä, 040 834 9835 ja toimitusjohtaja Heikki Punkari, 050 375 5790.

Työpaikan esittely: http://www.isonkyronkehitys.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/