Kunnossapitoasentajia, Recticel Insulation Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 23.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Mäntsälän tehtaallemme

Kunnossapitoasentajia

Haemme kunnossapitoasentajia toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin ensisijaisesti mekaanisen kunnossapidon tehtäviin. Tehtäväkenttää voidaan myös laajentaa sähkö- ja automaatiotöihin pätevyyden puitteissa, joten arvostamme myös sen alan koulutusta, kokemusta ja osaamista.

Asentajat ovat osa tehtaan kunnossapito-osastoa ja he työskentelevät tehtävän alkaessa kaksivuorotyössä, jota tehdään viitenä päivänä viikossa. Myös muut työaikamuodot ovat tarvittaessa mahdollisia. Tehtävän tarkoituksena on varmistaa tehtaan tuotantolaitteiston ja kiinteistön häiriötön toiminta sekä vikatapauksissa saattaa järjestelmät toimintakuntoon mahdollisimman pian. Kunnossapitoasentajat pitävät myös huolta tehtaan turvalaitteiden ja palosuojauksen toiminnasta määräaikaiskoeistuksin.

Tehtäväsi sisältävät:
-Ennakkohuoltoja
-Määräaikaiskoeistuksia
-Suunniteltuja korjauksia
-Vikakorjauksia
-Modernisaatioita ja laitteistojen muokkauksia
-Projektitöitä

Toivomme sinulta:
-Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, esim. kone- ja metallitekniikan koulutus tai vastaava
-Aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
-Teknisten piirustusten lukutaitoa
-Osaamista pumppujen, putkistojen, paineilmalaitteiden, pneumatiikan, mekaanisten rakenteiden, voimansiirron, laakeroinnin, hydrauliikan ja hydraulisten laitteiden ylläpidosta ja korjauksesta
-Osaamista kiinteistötekniikan ylläpidosta ja korjauksesta
-Osaamista paloteknisten laitteiden ylläpidosta
-Tuntemusta vaarallisten kemikaalien käsittelystä
-Korjaushitsaustaitoa

Tarjoamme sinulle:
-Modernin työskentely-ympäristön yhdessä maailman uusimmista polyuretaanitehtaista, jossa hyödynnämme myös alan uusinta teknologiaa
-Mielenkiintoisen työpaikan kansainvälisessä ympäristössä
-Kilpailukykyisen palkan ja paikalliset työnantajaedut
-Perusteellisen perehdytyksen ja työkavereiden tuen

Hae nyt!
Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian osoitteeseen applications.fi.insulation@recticel.com. Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 23.7.2024. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kunnossapitopäällikkö Aleksi Kyrö (p. 040 670 1909, kyro.aleksi@recticel.com) 3.7. klo 14-16 tai 17.7. klo 14-16.

Ethän epäröi laittaa hakemusta, vaikka sinulla ei vielä olisi osaamista kaikilta toivomiltamme osa-alueilta, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työhösi ja konsernimme tarjoamat koulutusmahdollisuudet tukevat ammatillista kehittymistäsi. Noudatamme Muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Keitä me olemme?
Recticel tähtää eristealan johtavaksi asiantuntijaksi ja PIR-eristetoimittajaksi pohjoisella toiminta-alueella. Toimintamme jakautuu neljään pääosa-alueeseen. Recticel Insulation Boards suunnittelee lämmöneristelevyjä ja helppokäyttöisiä termoakustisia levyjä rakennusten optimaalisen mukavuuden ja energiatehokkuuden takaamiseksi. Trimo Insulated Panels valmistaa tuotteita pääasiassa käytettäväksi muussa kuin asuinrakentamisessa, laajentaen rakentamisen arkkitehtonisia mahdollisuuksia ja täyttäen korkeimmat esteettiset standardit. Soundcoat Acoustic Insulation suunnittelee melunhallintaratkaisuja, joita käytetään osassa maailman johtavissa teknologisissa innovaatioissa. Turvac Vacuum Insulation tarjoaa vakuumieristelevyjä kylmäketjujen hallintaan aina elintarviketeollisuudesta lääketeollisuuteen.

Kestävä kehitys on Recticelin strategian ytimessä ja kestävyysmatkamme alkoikin jo vuonna 2013. Kannatamme lämmön- ja äänieristystä välineenä ilmastonmuutoksen torjunnassa, koska niiden avulla voimme säästää energiaa, vähentää päästöjä, hallita paremmin sisäilmaa sekä parantaa elintasoamme.

Tehtaallamme Mäntsälässä tuotetaan PIR-lämmöneristelevyjä. Tehdas on rakennettu vuonna 2018 ja sen huippumoderni tuotantolinja, innovatiiviset tuotteet ja asiantuntijuutemme takaavat, että asiakkaamme saavat aina parhaat mahdolliset ratkaisut lämmöneristämiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kallinen.katri@recticel.com