Myyjä, Suur-Seudun Osuuskauppa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nummelan Prisma etsii uusia nyt MYYJIÄ vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen, jossa työtunnit ovat 20-30h/vko!

Meillä on mahdollista työskennellä niin kassa- ja päivittäistavaraosastolla kuin verkkokauppakeräilyssäkin. Työtä on tarjolla eri elämäntilanteisiin sopivasti, sillä etsimme työntekijöitä vaihtelevin sopimustunnein. Jos siis nautit asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä, hae meille Nummelan Prismaan! Tutustu meihin tarkemmin somessa, ja saatatpa bongata uusien työkavereiden kasvojakin!

Myyjänä tehtäväsi on huolehtia siitä, että ovistamme lähdetään kotiin hymyssä suin. Työpäiväsi koostuvat asiakaskohtaamisista, kuormien purkamisesta, hyllyttämisestä, hävikin ja saatavuuden hallinnasta sekä kassatyöstä. Meillä asiakas menee aina muiden töiden edelle, ja sinun tehtäväsi on huolehtia siitä, että palvelet asiakasta aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Toivomme, että olet iloinen asiakaspalvelija ja pidät tiimityöskentelystä. Nautit hektisestä työympäristöstä, jossa askeleita saattaa kertyä päivän aikana runsaasti! Mikäli sinulta löytyy alan koulutusta tai kokemusta kassa- tai asiakaspalvelutyöstä, se katsotaan eduksesi. Aiempi osaaminen ei kuitenkaan ole välttämättömyys -meillä reipas ja asiakaslähtöinen asenne on se, mikä ratkaisee. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Haluamme tarjota sinulle

- Supervoimia S-etukortillesi! Miltä kuulostaisi -25 % alennus S-ryhmän ravintoloista? Tai henksuhintainen hotellihuone viikonlopuksi? Entä leffalippujen ostaminen tarjoamallamme ePassilla? Suomen parhaimmiksikin kutsutuista henkilöstöeduista voit lukea esimakua täältä.
- Lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut Mehiläisessä sekä Pohjolan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
- Palkkasi sijoittuu aiemman koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan välille 10,58-14,16 €/h. Ja lisät päälle!
- Mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa SSO:n henkilöstömökeillä Vuokatissa, Nummella ja Kemiönsaaressa.
- Työntekijöitään arvostavan työpaikan. Olemme saaneet useana vuonna peräkkäin Suomen Innostavimmat Työpaikat -tunnustuksen ja viime vuonna saimme lisäksi Future Workplaces-sertifikaatin, mikä kertoo halustamme ymmärtää sitä, mikä työntekijöille on tärkeää.
- Kehittymistäsi tukevia koulutuksia ja mahdollisuuden edetä SSO-urallasi kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan - vaikka aina myymäläpäälliköksi asti.
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Työaika: osa-aikainen, 20-30 h/vko
Työ alkaa: elokuun alussa / heti sopivien henkilöiden löydyttyä
Haku päättyy: 14.7.2024

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tanja Tuomisto tanja.tuomisto@sok.fi

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä - haethan siis jo tänään.

Työnantajakuvaus

Me SSO:ssa arvostamme työtä. Mutta vielä enemmän me arvostamme työntekijöitämme. Siksi meillä jaetaan ilot ja surut, vastuut ja vapaudet, autetaan kaveria ja mennään yhdessä eteenpäin. Ilmankos olimme yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista 2023. Olemme osa valtakunnallista S-ryhmää, mutta oman alueosuuskauppamme SSO:n tunnuksen kohtaat varmimmin läntisellä Uudellamaalla ja Salon seudulla. Meillä on noin 80 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat market- ja tavaratalo-, liikennekauppa-, matkailu- ja ravitsemus- sekä autokauppa. Työllistämme noin 1200 ammattilaista, mutta tuoreelle osaamiselle ja energialle on aina tilausta. Toivottavasti tapaamme pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/PRISMA-NUMMELA/Myyji--Prisma-Nummela_R-28401