Myyjä, Suur-Seudun Osuuskauppa
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt Vihdin S-marketiin vakituisia MYYJIÄ sopimustunneilla 20-30h/vko

S-marketin myyjänä pääset tekemään kaikkia myymälän työtehtäviä - työ on varmasti monipuolista! Työpäiväsi koostuvat mm. asiakaskohtaamisista, hyllyttämisestä, hävikin ja saatavuuden hallinnasta sekä kassatyöstä. Tässä työssä näet konkreettisesti työsi jäljen, pidät työn lomassa huolta arjen hyötyliikunnasta ja saat ilahduttaa asiakkaita vauvasta vaariin pienillä hyvillä teoilla päivittäin. Jonain päivänä olet jo aamuvarhain työn touhussa, toisena saat nauttia rauhallisista aamuista työvuoron alkaessa vasta myöhemmin päivällä.

Toivomme, että nautit asiakaspalvelusta ja haluat ylittää asiakkaan odotukset. Sinulla on positiivinen asenne ja pidät tiimityöskentelystä. Nautit tekemisen meiningistä, muuttuvista tilanteista ja vaihtelevista työpäivistä. Aiempaa kokemusta emme vaadi - me perehdytämme kyllä. Meillä reipas ja asiakaslähtöinen asenne on se, mikä ratkaisee! Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja mahdollisuutta työskennellä kauppamme vaihtelevissa työvuoroissa.

Tutustu tarkemmin Vihdin ässän tunnelmaan somessa, ja saatatpa bongata uusien työkavereiden kasvojakin!

Haluamme tarjota sinulle

- Supervoimia S-etukortillesi! Miltä kuulostaisi -25 % alennus S-ryhmän ravintoloista? Tai henksuhintainen hotellihuone viikonlopuksi? Entä leffalippujen ostaminen tarjoamallamme ePassilla? Suomen parhaimmiksikin kutsutuista henkilöstöeduista voit lukea esimakua täältä.
- Kaupan alan TES:n mukaisen palkan aiemman koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan. Palkka sijoittuu siis välille 10,58-14,16€/h. Ja lisät päälle!
- Työntekijöitään arvostavan työpaikan. Olemme saaneet useana vuonna peräkkäin Suomen Innostavimmat Työpaikat-tunnustuksen ja tänä vuonna saimme lisäksi Future Workplaces-sertifikaatin, joka kertoo halustamme ymmärtää sitä, mikä työntekijöille on tärkeää.
- Lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut Mehiläisessä sekä Pohjolan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
- Erinomaisen perehdytyksen! Ammattitaitoiset valmentajamme ja työkummimme pitävät huolta uusista työntekijöistämme, sillä perehdytys on meille sydämen asia.
- Arvokasta kokemusta asiakaspalvelusta, myynnistä ja tiimityöstä. Näitä taitoja tarvitaan lähes jokaisessa työpaikassa, joten tilaisuus kerryttää kokemusta kannattaa käyttää hyödyksi.
- Mahdollisuuden edetä ja kehittyä työssäsi. Tarjoamme lukuisia koulutuksia ja kursseja työsi tueksi, ja meillä voit edetä urallasi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, vaikka marketpäälliköksi saakka.

Työsuhteen tyyppi: vakituinen
Työaika: osa-aikainen, 20-30h/vko
Työt alkavat: 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan
Haku päättyy: 14.7.2024
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15 apulaismarketpäällikkö Laura Rissanen, p. 0447705492, laura.o.rissanen@sok.fi
Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä - haethan siis jo tänään! Vihdin omassa ässässä etsitään ehkä juuri sinua!

Työnantajakuvaus
Me SSO:ssa arvostamme työtä. Mutta vielä enemmän me arvostamme työntekijöitämme. Siksi meillä jaetaan ilot ja surut, vastuut ja vapaudet, autetaan kaveria ja mennään yhdessä eteenpäin. Ilmankos olimme yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista 2023. Olemme osa valtakunnallista S-ryhmää, mutta oman alueosuuskauppamme SSO:n tunnuksen kohtaat varmimmin läntisellä Uudellamaalla ja Salon seudulla. Meillä on noin 80 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat market- ja tavaratalo-, liikenne-, matkailu- ja ravitsemus- sekä autokauppa. Työllistämme noin 1200 ammattilaista, mutta tuoreelle osaamiselle ja energialle on aina tilausta. Toivottavasti tapaamme pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/S-MARKET-VIHTI/Myyj--S-market-Vihti_R-28413