Myymäläpäällikkö, Kultajousi Helsinki, Kultajousi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 4.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko etsimässä uusia haasteita koru- ja kelloalalla? Miltä kuulostaisi hypätä Kultajousen uuden lippulaivamyymälän myymäläpäällikön saappaisiin?

Haemme nyt myynninnälkäistä, iloista ja hymyilevää kaupan alan osaajaa, jolla pysyvät hyppysissä sekä myynti että tiimin johtaminen!

Me Kultajousessa haluamme olla osana asiakkaidemme tärkeitä hetkiä. Tyytyväinen asiakas on tekemisemme tärkein kulmakivi. Kultajousi on palvellut Suomessa jo yli 70 vuotta. Meillä on laaja, koko maan kattava myymäläverkosto, tällä hetkellä yli 72 myymälää Helsingistä Rovaniemelle, idästä länteen sekä siltä väliltä.

Avaamme kesällä upean uniikin ison elämyksellisen Kultajousi myymälän Helsingin keskustan sykkeeseen. Myymälä tulee olemaan Kultajousi-ketjun tapahtumien keskipiste ja suunnannäyttäjä, Kultajousi Flag Ship.

Odotamme sinulta intohimoa päästä näyttämään kykysi myynnin ja asiakaspalvelun saloissa sekä sparraavaa otetta, jolla nostat henkilökuntasi ykköstiimiksi koko ketjussa. Asiakas on meille aina tekemisen sydän.

Olet rautainen myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilainen, jolla on jo kokemusta myymälävastaavan sekä esihenkilön työroolista. Tunnet kaupan alan kuin omat taskusi ja tiedät, miten asiakaskohtaamiset tulee hoitaa, jotta uudet ja vanhat asiakkaat tulevat myymälääsi aina uudestaan. Nautit monipuolisesta työroolista ja omaat hands-on työskentelyotteen.

Työroolissasi osallistut päivittäiseen myynti- ja asiakaspalvelutyöhön yhdessä tiimisi kanssa; hoidat myyntikampanjat, tuotteiden esillepanot, teet työvuorolistat sekä seuraat reaaliajassa myyntiä. Sinulle on tärkeää pitää asiat järjestyksessä ja myymäläsi sekä tiimisi timanttisessa iskussa. Raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle ja teet tiivistä yhteistyötä muiden myymäläpäälliköiden kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle? Myymäläpäällikkönä pääset johtamaan uutta upeaa Kultajousen myymälää Helsingissä. Sinua odottaa iloinen huipputiimi sekä vahva tukiorganisaatio. Pääset vaikuttamaan omalla tiedollasi, ammattitaidollasi sekä intohimollasi myymälän huippumenestykseen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työsopimus solmitaan suoraan Kultajousen kanssa. Työaika on 37,5 h /vko.

Kiinnostuithan? Kuulemme sinusta mielellämme lisää hakemuksen ja CV:n muodossa mahdollisimman pian. Jätäthän hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään sopivan osaajan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Nina Jyllikoski.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/667a79c122f278001d8d9b45