Lärare inom småbarnspedagogik, Pro Sibbo svenska steinerskola rf
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vill du jobba i en underbar miljö där barn får vara barn? Vi söker en barnträdgårdslärare med föreståndaruppgifter för läsåret 2024-2025. Slå en signal så ser vi över helheten tillsammans!

Vi söker vi en inhoppare för vår steinerpedagog med föreståndaruppgifter för läsåret 2024-2025. Tjänsten är ett års vikariat, men vi diskuterar gärna möjlighet till fortsättning. Vi diskuterar även gärna möjligheten att spjälka upp tjänsten i ett deltids föreståndarskap med administrativa uppgifter, samt en heltids position som barnträdgårdslärare i barngruppen.

För föreståndarskapet söker vi dig som är systematisk och organiserad med god förmåga till administrativa uppgifter. Vi värdesätter ett intresse för Steinerpedagogik och förmåga till gott samarbete.

För barnträdgårdslärarskapet söker vi dig som känner att Lekskolan Gryningens pedagogik går i linje med dina egna värderingar. Vi söker dig som är driftig och ansvarstagande, har en positiv livsinställning och genuint intresse för barn, god samarbetsförmåga och ser var behovet finns i stunden. För kommande läsår har vi en förskolegrupp på 4 barn, som även faller på ditt ansvarsområde.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska, då lekskolan drivs på svenska.

Lekskolan Gryningen är en Steinerpedagogiskt daghem med 14 barn i åldern 2-7 år, som verkar i ett hemtrevligt trähus på Krogars Gård i Östersundom, Helsingfors. Omgivningen är idyllisk med naturen tätt inpå. Vi har ett eget kök där vi tillreder vår ekologiska, vegetariska mat. Våra anställda uppskattar barndomens särart och betydelse. Vi värnar om att det lilla barnet skall få en trygg uppväxt och strävar i vardagen till att bemöta alla barn med närvaro och värme. Hos oss skall barnen få känna sig accepterade sådana som de är, samt att de är en viktig del av gemenskapen. Vi har en god sammanhållning, vi samarbetar, tar hänsyn, respekterar och stöttar varandra. Dessa värderingar fungerar som grundpelare i vårt arbete som goda förebilder, värdiga att efterliknas av det lilla barnet, som lär sig genom härmning. Vi strävar till att skapa de bästa förutsättningarna för barnet att växa och må bra under dagen på lekskolan. Vi erbjuder en trygg och rofylld miljö med rytm och form där barn får vara barn, där de kan njuta av den fria leken, sagans magiska värld, vara kreativa och använda sin fantasi.

Behörighetskrav: enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018) eller enligt övergångsbestämmelse (75 §): pedagogie kandidat (barnträdgårdslärare), lämplig yrkeshögskoleexamen eller tidigare motsvarande examen på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare eller socialpedagog (lag 272/2005 och förordning 608/2005
Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen

På arbetsplatsen tillämpas kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen

Sänd en fritt formulerad ansökan med bifogad CV till victoria.mankki@live.fi och nette.funck@gmail.com. Vi börjar med intervjuer direkt och anställer vid lämplig kandidat.

Slå en signal så diskuterar vi mera om tjänsten och ett möjligt upplägg!

Pro Sibbo svenska steinerskola r.f.s :
ordförande Victoria Mankki 0400909904 victoria.mankki@live.fi.
vice ordförande Annette Funck 0400856908 nette.funck@gmail.com

Ytterligare information om Gryningen hittar du på www.gryningen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:victoria.mankki@live.fi