Koordinaattori, On-Time Research Solutions Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
On-Time Research Solutions Oy auttaa suomalaisia ja kansainvälisesti toimivia yrityksiä automatisoimaan ja optimoimaan monikanavaisia ja monivaiheisia viestintäprosesseja. Tätä tehtävää varten yritys on kehittänyt viestintätyökalun, joka auttaa tavoittamaan, aktivoimaan ja sitouttamaan asiakkaita useissa eri kanavissa.

Koordinaattorin tehtävä on monipuolinen ja sisältää erilaisia hallinnollisia, myynnillisiä, markkinoinnillisia ja asiakkuuksien hoitoon liittyviä tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Pääset muun muassa käsittelemään ja koordinoimaan projekteja, hoitamaan asiakassuhteita ja osallistumaan markkinointikampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen. Työ on entry level -tason tehtävä, joten se sopii hyvin uransa alkuvaiheessa olevalle, joka on valmis oppimaan uutta ja tarttumaan erilaisiin haasteisiin. Työssä onnistumiseen saa tiimiltä tarvittavan tuen ja ohjauksen, mutta tehtävään valitulta henkilöltä odotetaan myös oma-aloitteisuutta ja vastuunottoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää asennetta, joustavuutta, tiimityöskentelytaitoa ja valmiutta hypätä rohkeasti erilaisten tehtävien pariin. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Korkeakoulutustausta katsotaan eduksi.
On-Time Research Solutions Oy tarjoaa kansainvälisen työympäristön, jossa on mahdollisuus kasvaa huippuosaajaksi. Työssä on joustavat työajat ja mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn. Tässä työssä sinulla on loistava mahdollisuus monipuolisen osaamisen kasvattamiseen.

Kasva tehtävään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta. Lue lisää RekryKoulutuksesta: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/future-business-talent-keski-suomi-k24

HAKU
Tähän työtehtävään haetaan Future Business Talent Rekrykoulutuksen kautta, jonka haku päättyy 29.7.2024. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakuohjeet:
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958?searchPhrase=future%20business%20talent&&&announced=0&sort=1

Tule kuulemaan Rekrykoulutuksesta VirtuaaliMiittiin Torstaina 27.6.2024 klo 13:00, kesto enintään 1h. Tapahtuma on verkossa, linkki tilaisuuteen: https://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat/-/ely-calendar/DWQ5DHFbCAMS/event/46833258

Lisätietoja:
Emilia Nuotio, 050 475 7090, emilia.nuotio@talentgate.fi
Tarja Hyvönen, TE-palvelut, 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958