Asiakkuusvastaava, Lvi-Gate Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
LVI-Gate Oy on LVI-alan yrityksiä palveleva ja kehittyvä liitintekniikkaan erikoistunut yhtiö. Liiketoiminnan perustana toimii asiakasta kunnioittava myyntityö, vuosien kokemuksella rakennettu konsepti sekä tunnetusti markkinoiden laadukkaimpien tuotteiden valikoima. Toimipiste sijaitsee Jyväskylän Seppälässä. Asiakkaita palvellaan verkkokaupan sekä noutomyymälän kautta, korostaen henkilökohtaista palvelua ja asiakaslähtöisyyttä.

Asiakkuusvastaava työnkuvasi on monikanavainen ja monipuolinen. Pääset liikkumaan aktiivisesti asiakkaiden luona ja hyödyntämään myynnin digitaalisia apuvälineitä. Työtehtäviisi kuuluu kasvotusten ja puhelimitse tapahtuva myyntityö, asiakaskäynnit, uusasiakashankinta sekä asiakaspalvelu myymälässä. Työskentelet osana dynaamista myyntitiimiä, joka toimii pääasiallisesti toimipisteessämme Alasinkadulla sekä asiakkaiden luona Keski-Suomen alueella. Työ sisältää myös projektityyppistä myyntityötä ympäri Suomea, mikä tarjoaa sinulle mahdollisuuden lanseerata tuotteitamme uusille myyntialueille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 - Kiinnostusta aktiiviseen myyntityöhön ja asiakkuuksien hoitoon
 - Oma-aloitteisuutta
 - Päämäärätietoisuutta
 - Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 - Halua kehittyä B2B-myynnin moniosaajaksi.

LVI-alan kokemuksesta on etua, mutta se ei ole välttämättömyys. Työskentely tapahtuu joustavasti arkisin klo 7-16 välillä. Tässä työssä saat mahdollisuuden kehittää ihmissuhdetaitojasi, myyntineuvottelutaitojasi ja oppia hyödyntämään nykyaikaisia myynnin apuvälineitä. Lisäksi pääset osaksi mukavaa ja yhtenäistä tiimiä. Jos pidät vaihtelevista työtehtävistä ja olet valmis heittäytymään erilaisiin myyntitilanteisiin, tämä on loistava paikka sinulle kasvaa myynnin monikanavaiseksi osaajaksi.

Kasva tehtävään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutus yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta. Lue lisää Rekrykoulutuksesta: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/future-business-talent-keski-suomi-k24

Tule kuulemaan koulutuksesta VirtuaaliMiittiin Torstaina 27.6.2024 klo 13:00, kesto enintään 1h. Tapahtuma on verkossa, linkki tilaisuuteen: https://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat/-/ely-calendar/DWQ5DHFbCAMS/event/46833258

HAKU
Tähän työtehtävään haetaan Future Business Talent Rekrykoulutuksen kautta, jonka haku päättyy 29.7.2024. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakuohjeet:
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958?searchPhrase=future%20business%20talent&&&announced=0&sort=1

Lisätietoja:
Emilia Nuotio, 050 475 7090, emilia.nuotio@talentgate.fi
Tarja Hyvönen, TE-palvelut, 0295 046 036, tarja.hyvonen@te-toimisto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958