Kappahl Visual Merchandiser -myyjä - Joensuu, Suo, Kapp Ahl Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko luova ja ulospäinsuuntautunut henkilö, jolla on suuri intohimo muotia kohtaan? Haluatko jakaa tätä intohimoa muiden kanssa ja opastaa heitä tuntemaan olonsa upeaksi? Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin 'kyllä', saatat olla etsimämme henkilö.

Me Kappahlilla työskentelemme asiakaslupauksemme "Fashion fit for life" mukaisesti. Mielestämme muodin tulisi sopia elämään ja kaikkien ihmisten erilaisiin tapoihin selviytyä arjesta. Yksinkertaisesti, muotia, joka on tehty elämiseen!

Visual Merchandiser -myyjänä olet vastuussa Kappahlin konseptin toteuttamisesta ja ostohalun herättämisestä inspiroivalla, vaihtuvalla tuotenäyttelyllä. Suunnittelet ja seuraat kampanja- ja aktiviteettipositioita sekä koulutat ja delegoit tehtäviä kollegoillesi.

Osallistut myös aktiivisesti päivittäiseen myyntiin ja varmistat, että vierailu luonamme tuntuu viihtyisältä, turvalliselta ja innostavalta. Paikalta, jonne tulet mielelläsi uudelleen. Tuotteiden, materiaalien, muodin ja trendien tuntemuksellasi vaikutat myyntityöhön asiakkaan kohtaamisessa. Yhdessä tiimisi kanssa työskentelet ennakoivasti asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamiseksi. Kollegojesi tukeminen päivittäisessä työssä on tärkeä osa tehtävääsi.

Tehtävä on 5 kuukauden mittainen määräaikaisuus. Työ alkaa 5.8.2024 ja työaika on 30 h/vko.

Hyvä mahdollisuus jatkoon.

Kuka sinä olet?

- Koulutus ja kokemusta myymäläviestinnästä tai visuaalisesta markkinoinnista.
 - Sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut ja tapaat mielelläsi ihmisiä.
 - Olet innostunut myynnistä ja palvelusta ja haluat antaa asiakkaalle parhaan ostokokemuksen.
 - Rakastat tiimityöskentelyä ja yhteistyötä muiden kanssa tavoitteiden saavuttamiseksi.
 - Olet hyvin oma-aloitteinen ja otat vastuun työstäsi.
 - Palvelet asiakkaita sujuvasti suomeksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
 - Aikaisempaa kokemusta vähittäiskaupasta tai palvelualasta.

Edellytämme 18-vuoden ikää.

Paljon on tapahtunut sen jälkeen, kun aloitimme takkien myynnin kellarissa lähes 70 vuotta sitten. Nykyään meillä on lähes 360 myymälää ja olemme yksi Pohjoismaiden johtavista muotiketjuista. Yksi asia on kuitenkin pysynyt samana - intohimomme asiakkaitamme kohtaan.

Jotta voisit hypätä mukaan kehitysmatkallemme, etsimme sinua, joka olet joustava, pystyt helposti vaihtamaan painopistettä ja priorisoimaan uudelleen. Sinun on helppo samaistua Kappahlin keskeisiin arvoihin - Inclusive, Courageous ja Joyful. Mikään päivä ei ole samanlainen, ja jos sinä, kuten mekin, rakastat haasteita ja vauhdikasta työskentelyä, me etsimme juuri sinua!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/242044/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer