Ratkaisuasiantuntija, Digipalvelut, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2024
  • Hae viimeistään 2.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kokenut tietojärjestelmien kehittämisen, ylläpidon ja toimittajahallinnan IT-asiantuntija? Oletko palveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen joukkuepelaaja, joka ymmärtää teknologioiden mahdollisuudet ja kykenee soveltamaan aiemmin opittua digipalveluiden kehittämiseen?

Haemme Digipalveluihin ratkaisuasiantuntijaa vastaamaan tuotannossa olevien sosiaali- ja terveyspalveluiden ICT-järjestelmien ja kotiin vietävien teknologioiden kehittämisen, ylläpidon ja sopimushallinnan tehtävistä. Pääset myös mukaan järjestelmien kehitysprojekteihin asiantuntijana tai IT-projektipäällikön roolissa. Saat vastuuta ja tulet olemaan avainroolissa hyvinvointialueen SOTE ICT-järjestelmien tiimissä.

Kun Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue aloitti toimintansa alkuvuodesta 2023, siirtyi kunnista Digipalveluihin tuotettavaksi ja kehitettäväksi yli 100 SOTE ICT-järjestelmää ja -palvelua. Keskitymme nyt yhtenäistämään ja optimoimaan hyvinvointialueella käytössä olevat järjestelmät ja kehittämään asukkaan sähköisen asioinnin palveluita ja kotiin vietäviä teknologioita.

Digipalveluissa sinulla on nimetyt järjestelmät, joiden ylläpidosta, laadun seurannasta, toimittajahallinnasta ja -ohjauksesta vastaat. Laadit näiden järjestelmien kehityssuunnitelman yhteystyössä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuotannon kanssa. Budjetoit järjestelmien pienkehityksen ja seuraat järjestelmien ylläpidon kustannuksia. Olet mukana järjestelmien ongelmatilanteiden ratkomisessa yhdessä palvelutoimittajien ja sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelutuotannon kanssa. Pääset mukaan valmistelemaan ja toteuttamaan ICT-hankintoja, kilpailutuksia ja niihin liittyviä kehityshankkeita.

Tehtävässä menestymisen edellytys on yli kahden vuoden kokemus tietojärjestelmien ylläpidon ja kehityksen vastuutehtävistä IT-asiantuntijan roolissa, esimerkiksi ratkaisuasiantuntijan tai palvelupäällikön tehtävä tietohallinnossa tai IT-palvelutoimittajalla. Soveltuva osaaminen ja halu kehittyä on keskeistä, ei niinkään aiempi nimikkeesi. Tunnet palvelu- ja tuotepohjaiset tietojärjestelmäratkaisut ja -integraatiot, IT-toiminnan menetelmät, toimintamallit ja työkalut. Arvostamme kokemusta sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakas- ja potilastietojärjestelmistä ja kotiin vietävistä teknologioista (mm. etähoiva, lääkeautomaatit ja sähköinen ovenavaus).

Sinulla on palveluhenkinen ja asiakeskeinen lähestymistapa. Et aikaile tarttua asiaan, selvittää ongelmien juurisyitä ja etsiä oikeat yhteistyökumppanit selvitystyöhön. Lisäksi osaat hyödyntää eri kanavia ja verkostoja toiminnan kehittämisen tukena. Järjestelmien ylläpitoon ja kustannusten seurantaan liittyvät hallinnolliset työt vaativat sinulta myös rutiininsietokykyä.

Julkisena toimijana ICT-palvelutuotantoamme ohjaavat mm. hankintaan ja tietosuojaan liittyvä lainsäädäntö ja toimintamme on oltava laadukasta ja läpinäkyvää. Lisäksi asiantuntijamme hoitavat lukuisia prosesseja rinnakkain, jolloin paineensietokyky, järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus ja projektijohtamisen taidot ovat tärkeitä. Molempien kotimaisten kielten osaaminen on eduksi.

Kehitämme ja parannamme Digipalveluiden ICT-palvelutuotannon toimintatapoja jatkuvasti. Meillä pääset aidosti vaikuttamaan ja rakentamaan uutta. Organisaatiokulttuurimme on joustava ja arvostamme itseohjautuvuutta ja aloitekykyä. Teemme töitä hybridimallilla, toimipisteinä Espoon keskus ja Otaniemi. Osaavat, mukavat työkaverit ja toisten tukemiseen ja sparrailuun kannustava avoin, keskusteleva työilmapiiri luo hyvät edellytykset työssä onnistumiseen. Pidämme ihmisistä hyvää huolta, joten elämääsi mahtuu myös muuta kuin työtä.

Työpaikan nimi ja osoite: Digipalvelut, Kamreerintie 2 a, 02770 Espoo
Työaika: 36 h 15 min / viikko
Tehtävä on määräaikainen, 24kk.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-01-74-24/fi_FI