Back Office, myynti ja rahoitus, Värväämö Group O, Värväämö Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 5.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Toimitamme asiakkaillemme laadukkaat ja käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivat trukit kaikkiin kohteisiin. Pidämme myös huolta, että koneissa riittää varmasti käyttövoimaa nostamaan ja siirtämään tavaraa aina kun sitä tarvitaan. Koko Suomen alueella toimivalla yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus trukkien myynnistä, vuokrauksesta ja huollosta. Se tekee meistä vahvan sisälogistiikan ratkaisujen asiantuntijan. Asiakkaillemme tarjoamme joustavaa ja sitoutunutta, kasvun ja karikot kestävää kumppanuutta. Palvelemme henkilökohtaisesti ja paikallisesti ilman turhia välikäsiä siellä missä asiakkaammekin ovat.
Värväämö etsii Sigma Trukit Oy:lle Back Office -työntekijää myynnin ja rahoituksen työtehtäviin!
Back Office -työntekijän työnkuvaan tulee kuulumaan konekaupan ja vuokraustoimintojen laskutus, rahoitussopimusten valmistelutehtävät sekä ylläpito. Lisäksi työnkuvaan kuuluu projektinhallintaan liittyviä tehtäviä kuten toimitusten hallintaa, seurantaa ja muita myynnin tukitehtäviä. Työtehtävissä tullaan olemaan paljon tekemisissä yhtiön myyjien kanssa, rahoituslaitoksien kanssa sekä asiakkaiden kanssa.
Toivomme aikaisempaa työkokemusta sekä osaamista rahoitus tai leasing toiminnoista. Tehtävässä tarvitaan hyviä perus it-taitoja, kykyä kommunikoida sekä suomen kuin englannin kielellä. Työtehtävissä korostuu tarkkuus, huolellisuus, organisointitaidot, itseohjautuvuus sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Sigma Trukit Oy tarjoaa:
- Monipuolisen työnkuvan
- Kotimaisen yrityksen, jossa on matala organisaatio
- Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
- Hybridityön, työskentelypiste sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien päässä
- Työsuhde-etuina mm. lounasetu, virikesetelit, kattava työterveyshuolto sekä muita etuja
- Huumorintajuiset työkaverit
Hae työpaikkaa täyttämällä profiili Värväämön kotisivujen kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Loponen, puh. 040 749 5749 (arkisin klo: 8-16 välisenä aikana 19.6.28.6. ja 29.7.4.8.).
Haastattelut käynnistyvät elokuun alussa ja aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, viimeistään syyskuun aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://app.varvaamo.fi/varvaamo/jobs/13472332/application/basic