Myyntineuvottelija, Tempro Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 4.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kenttämyyjiä vakituiseen työsuhteeseen Lappeenrannan sekä Imatran alueelle.

Tässä roolissa kontaktoidaan asiakkaita nuohouspalveluita koskien. Asiakkaamme on alallaan tunnettu, arvostettu sekä kasvava ja sinulla on mahdollisuus kasvattaa oman tekemisesi kautta vastuutasi. Asiakkaat kohdataan heidän kotiovellaan.

Nuohouspalvelut myyvät pitkälti itse itsensä tarvepohjalta, sillä vakituisessa asumiskäytössä olevien asuntojen tulisijat täytyy lakisääteisesti nuohota kerran vuodessa. Suomessa on noin 1,27 miljoonaa nuohottavaa kiinteistöä ja noin 3,5 miljoonaa nuohottavaa tulisijaa, joten asiakaskunnasta ei ole pulaa.

Vaikka myytävä tuote on erittäin vahva ja niin sanottu tarvetuote, haemme työntekijöitä joilla on erityisesti positiivinen sekä myyntihenkinen asenne ja vahva tahtotila menestyä oman myynnillisen tekemisen kautta.

Valitut työntekijät koulutetaan tehtävään, sinulle annetaan vastuualue ja työaikana sinulla on siirtymisiä varten käytössäsi työauto.

Hakijalta toivomme:

- Kohteliasta myynti- sekä asiakaspalveluhenkeä

- Halua selvittää asiakkaiden tarpeiden mukaiset ratkaisut

- Itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työntekoon

- Vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja

- Hyvää suomen kielen taitoa sekä mielellään sujuvaa englannin kielen taitoa

- Ajokortti (B)

- Kokemus myynnillisestä työstä katsotaan eduksi

Sinulle on tarjolla:

- Palkkasi muodostuu kahden ensimmäisen kuun ajan pohjapalkasta, jonka päälle maksetaan provisio toteutuneesta myynnistä. Kahden kuukauden jälkeen palkkasi muodostuu palvelun myynnistä muodostuneesta provisiosta. Keskimääräinen päiväansio tässä roolissa on noin 90,00€ - 110,00€ kun pohjapalkkaa ei lasketata mukaan.

- Upea mahdollisuus työskennellä vahvan tuotteen parissa, jolla on valmis ja jatkuva tarve markkinoilla.

- Itsenäisen ja vakituisen tehtävän noin 30 tunnin viikkotyötunneilla, arvostetussa yrityksessä sekä loistavan mahdollisuuden kehittyä tehtäväkenttäsi eri osa-alueilla asiantuntevien ja mukavien kollegoiden parissa.

Jätä hakemuksesi ja CV:si 04.07.2024 mennessä alla olevan "jätä hakemus" - linkin kautta. Ole kuitenkin nopea, sillä täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä.

https://tempro.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoa tehtävästä ja rekrytoinneista voi tiedustella Harri Muonalta, Tempro Oy puh: 020 7669 445 tai sähköpostitse: harri.muona@tempro.fi

Tempro on suomalainen henkilöstöpalvelun asiantuntija, luotettava yhteistyökumppani ja vastuullinen työnantaja. Välitämme ja rekrytoimme henkilöstöä eri toimialoille koko Suomeen. Tempron tarina sai alkunsa suomalaisen emoyhtiönsä CHS Groupin rekrytointitarpeista jo vuonna 2006. CHS Group lukeutuu Suomen suurimpiin logistiikka-alan yrityksiin. www.tempro.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tempro.fi/avoimet-tyopaikat/