Sairaanhoitaja/palveluvastaava, Jääskenpiha, Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Palkkaus: 2594,16€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työyhteisössä?

Etsimme mukaan joukkoomme sairaanhoitajaa. Sairaanhoitajan tehtävien lisäksi toimit 30% palveluvastaavana. Meillä on sitoutunut ja aktiivinen henkilöstö huumoria unohtamatta ja meille tärkeää luoda lämmin ja kodikas tunnelma sekä asukkaille että työkavereille. Olemme yhteisöllinen koti, jossa asukkaiden kanssa puuhastellaan paljon arjen askareiden ohella. Meille on tärkeää, että asukkaamme saavat elää oman näköistä elämää, ja he voivat vaikuttaa oman arjen kulkuun.

Pieni ja viihtyisä 9-paikkainen ryhmäkotimme vammaisille henkilöille sijaitsee laajalahdessa Espoossa paritalon puolikkaassa. Meillä on iso piha ja terassi, jossa on kiva viettää aurinkoisia kesäpäiviä ja vaikka järjestää juhlat. Jokaisella asukkaalla on oma asuinhuone omalla wc:llä ja suihkulla. Oman huoneen voi sisustaa mielensä mukaan ja luoda siitä oma turvallinen koti. Meiltä löytyy myös pieni kuntosali, jota voi käyttää sekä asukkaat että henkilökunta.

Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, mutta myös päivätyö mahdollista. Käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu, joka antaa mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin yhdistäen työ- ja vapaa-ajan.

Sairaanhoitajana asukkaiden perushoidon lisäksi sinulla on sairaanhoidollinen vastuu mm. asukkaiden hoidon organisoinnista, kehittämisestä, suunnittelusta, seurannasta ja arvioinnista, sekä vastaat asukkaiden lääkehoidon kokonaisvaltaisesta toteutuksesta ja arvioinnista. Osallistut hoitopalavereihin sekä yhteistyöpalavereiden eri sidosryhmien kanssa. Työhösi kuuluu erilaisten näytteiden otto ja toimittaminen laboratorioon. Opetat ja ohjaat myös muita tiimin jäseniä sekä opiskelijoita. Läheisyhteistyö on meillä tiivistä ja sen toteuttaminen on yksi tärkeistä tehtävistä.

Jotta voit sairaanhoitaja vastata asukkaiden lääkehoidosta, on sinulla oltava voimassa suoritetut lääkeluvat. Jos kuitenkin on sattunut niin, että ne ovat menneet vanhaksi niin meillä voit ne suorittaa heti työsuhteen alussa. Palveluvastaavan tehtävissä autat kodin johtajaa hallinnollisissa tehtävissä. Tehtäviin voi kuulua mm. toteumien kirjausta, palkka-ajon tekoa, viikkopalavereiden pitoa sekä sijaishankintaa. Toimit myös kodin johtajan sijaisena tarvittaessa. Työnkuvasi palveluvastaavana suunnitellaan kanssasi työsuhteen alussa. Palveluvastaaville järjestetään koulutuksia sekä saat hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävään.

Meillä on myös aika kivat työsuhde-edut

- ePassi Flex -palvelun 250€/vuosi. Etua jaetaan kahdessa erässä ja uusille työntekijöille työskentelyn suhteessa, kun työsuhde on kestänyt kuukauden

- työsuhdepyöräetu

- tyhy-päivä kahdesti vuodessa ja sen lisäksi meillä muistetaan työntekijöitä 30-, 40-, 50- ja 60-vuotissyntymäpäivinä

- hyvä perehdytys sekä hyvät koulutusmahdollisuudet skhole:n oppimisportaalissa

- laajat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa

Tehtävässä edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa sekä kokemusta vammaistyöstä. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset.

työkokemus alle 5 vuotta: 2594,16€/kk
työkokemus 5-8 vuotta: 2671,60€/kk
työkokemus 8-11 vuotta: 2770,80€/kk
työkokemus yli 11 vuotta: 2884,10€/kk
Palkan lisäksi maksamme palveluvastaava-lisää 150€/kk.

Jäikö jokin mietityttämään? Jääskenpihan johtajana vastaan mielellään lisäkysymyksiisi puh. 040 905 2185 tai sähköpostitse hanna.vaisanen@yrjojahanna.fi

Jätä hakemuksesi tehtävään 7.7.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin. Käyn hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teen valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti näemme haastattelussa!

Kesäterveisin Hanna
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.yrjojahanna.fi/jobs/4617646-sairaanhoitaja-palveluvastaava-jaaskenpiha?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=tyopaikat.yrjojahanna.fi&utm_content=jobs&utm_medium=web