KESÄTYÖ 2024, Myyntitalo Routa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palkkaamme Rovaniemen kansankadulla sijaitsevaan toimipisteeseen kesäntyöntekijöitä kesän 2024 sesonkiin! Kesän hauskin ja paras kesätyöpaikka on vielä sinunkin käden ulottuvillasi ja vain yhden hakemuksen päässä ja vielä ehdit mukaan loistavasti!

Työtehtävänäsi on tehdä myyntiä Otavamedian sekä A- lehtien aikakauslehtituotteilla toimeksiantajiemme jo olemassa oleville omille asiakkuuksille. Työ tehdään automaattisen soittojärjestelmän kautta. Myytävät tuotteet ovat muutamien kymppien hintaisia, joten onnistuminen on helppoa, yllättävän helppoa!

Työaikasi on arkisin 7,25 tuntia, joten aikaa jää tietenkin harrastuksille, kavereille sekä
auringolle. HUOM! Mahdollisuus myös osa-aikakesätyöhön eli esim. 60 tuntia kuukaudessa!!!

Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä annamme sinulle perehdytyksen sekä jatkuvan
tuen työhösi, joten ihan varmasti pääset heti alussa hyvään vauhtiin! Odotamme
hakijalta positiivista asennetta ja halua oppia sekä sujuvaa Suomenkielentaitoa Tästä työstä on sinulle ihan varmasti hyötyä tulevaisuudessa mitä ikinä sitten teetkin, sillä opit aina hyödyllisiä keskustelutaitoja ja myynnin perusteita.

Maksamme kuukausipalkan, myyntiprovisiot jokaisesta myydystä tuotteista sekä kuukausittaiset myyntibonukset omaan myyntibudjettiin pääsemisestä.

Kesätyöt voit aloittaa yhdessä sovittuna ajankohtana!

Älä aikaile vaan HAE HETI mukaan ja vaikka kaverin kanssa ja käytä osa kesälomastasi hyödyksi ansaitsemalla hyvä palkka ja nauti samalla kesästä!

Laita hakemuksesi osoitteessa: myyntitalorouta.fi/hae-toihin

Voit laittaa hakemuksen myös watsupissa Artulle: 050 323 4810
ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Myyntitalo Routa Oy on Pohjois-Suomalainen vuonna 2014 perustettu myynti- ja markkinointialan yritys. Avain henkilöidemme pitkä yli 60 vuoden kokemus alalta, joka luo kaikkeen tekemiseemme ammattimaisen ja laadukkaan jäljen, Routaisen pohjan.
Olemme Suomen suoramarkkinointiliiton jäsen ja meillä on liiton myöntämä reilu työnantaja- status.

Lappilaiset tunnetaan suoraselkäisinä, rehellisinä ja ahkerina ihmisinä ja juuri näitä arvoja edustamme myös yrityksenä kaikille toimeksiantajillemme sekä työntekijöillemme. Pitää pystyä seisomaan sanojen ja tekojen takana!

Toimeksiantajiamme ovat suuret kustantajat, eri toimialojen pk-yritykset sekä mm. urheiluseurat. Toteutamme kaikki toimeksiannot aina arvojamme noudattaen hyvään lopputulokseen.
Tekemistämme kuvaa ehkä parhaiten "ei totisesti, mutta tosissaan" -slogan! Myyntityö on tuloksen tekemistä, jossa asenne ja ajatusmaailma täytyy olla kunnossa. Hyvää tulosta kun ei voi tehdä suu mutrussa ja nokka maata kohti osoittaen. Töissä voi olla oikeasti hauskaa, jolloin tuloksen tekeminenkin on helpompaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.myyntitalorouta.fi/hae-toihin/