myyntiedustaja, Retail24 Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Retail24 on Pohjoismaiden suurin myyntipalveluiden toimittaja päivittäistavarakaupassa. Toimintamme kattaa kaupan alan työtehtäviä aina menekinedistämisestä, tuote-esittelystä kokoaikaisiin myyntiedustajiin.

Haemme

KOKOAIKAISTA MYYNTIEDUSTAJAA LÄNSI-SUOMEN ALUEELLE

Haemme pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme kokoaikaista myyntiedustajaa Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelle, toivomme siis matkustusvalmiutta. Työnkuva käsittää myyntityötä sekä asiakassuhteiden hoitoa päivittäistavarakaupan sektorilla.

Henkilöltä odotetaan vahvaa tuntemusta päivittäistavarakaupasta ja sen toimintatavoista, jotta pystyy edistämään asiakkaan vahvan brändin myyntiä. Sinun tulee olla ulospäinsuuntautunut, rohkea ja ennen kaikkea periksiantamaton sillä myyntisalkku on laaja ja aikataulut tiukat. Mikäli luonnekuvaukseesi sopivat myös termit huolellinen, aikaansaava sekä myyntihenkinen ja olet lisäksi tiimipelaaja, joka kykenee itsenäisiin päätöksiin, olet kenties etsimämme henkilö.

Työn malli on hyvin organisoitu ja suunnitelmallinen, mutta kuten myyntityö usein on, myös nopeatempoista ja vaihtelevaa olosuhteiltaan. Eduksesi siis luetaan, mikäli olet nopea reagoimaan vaihtuviin tilanteisiin.

Toimeksiantajamme tarjoaa sinulle hyvin strukturoidun toimintamallin sekä autoedun. Myyntitiimi toimii omana yksikkönään toisiaan tukien ja auttaen, joten saat mukavan työporukan lisäetuna.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 15.7.2024 mennessä osoitteeseen tanja.lonnberg@retail24.fi

Jos kaipaat lisätietoa tehtävästä ota yhteyttä Sales Team Leader Tanja Lönnberg tanja.lonnberg@retail24.fi tai 044 9882776. Yhteydenotot ke 19.6 klo 14-15, to 20.6 klo 11-12, ma 24.6 klo 12-14 ja ke 26.6 klo 12-14.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tanja.lonnberg@retail24.fi