Pop-Up myymälän myyjä Vaasaan, Hovioikeudenpuisti, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osana rentoa ja ammattitaitoista myymälän henkilökuntaa? Etsimme nyt asiakkaallemme kesäksi Vaasan keskustaan aukeavaan Pop-up myymälään työntekijää.

Tehtäviisi kuuluvat myymälän tuotteiden myynti ja varastojen täydennys sekä tuotteiden esillepano. Myymälä tulee olemaan kolmessa eri paikassa kesän aikana, joten työpisteesi tulee vaihtumaan muutamaan kertaan työsuhteen aikana. Nämä kohteet sijaitsevat Vaasan keskustan alueella.

Toivomme kokemusta kaupan alan tehtävistä, mutta tärkeintä meille on persoonasi ja asenteesi. Asiakaspalvelu on keskeisessä roolissa, joten sosiaalinen ja iloinen luonne on tärkeää. Asenne ratkaisee, sillä tavoitteena on saada asiakas poistumaan paikalta hymyssä suin. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista ja ruotsi sekä englanti katsotaan eduksi asiakkaita palvellessa.

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen ja iltapainotteisen työn, jossa pääset palvelemaan asiakkaita vaihtuvissa kohteissa Vaasan keskustassa. Pääset työskentelemään nikotiinituotteiden parissa ja myymälässä sinulla on yksinkertainen ja asiakkaan myydyin valikoima, joten hyvällä asenteella sinulla on mahdollisuudet menestyä tehtävässä hyvin.

Myymälä on alustavasti auki heinäkuun alusta elokuun loppuun ke-la kello 19-23. Optio on myös syyskuulle. Tuntimäärät ovat noin 8h/vko.

Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme työpaikan heti sopivan työntekijän löytyessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1382108