Myyjä ruokaosastoille (25-30h/vko) K-Citymarket S, Kesko Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2024
  • Hae viimeistään 26.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaupungin monipuolisimpaan ruokakauppaamme etsitään nyt reipasta työkaveria! Oletko SIE aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta ja hyvästä tekemisen meiningistä? Innostutko uusista jutuista, nautitko koko ajan liikkeellä olemisesta ja aktiivisesta työstä? Jos vastasit kyllä, meillä Cittarilla ois ehkäpä just Siulle aivan mainio työtehtävä lupsakassa työporukassa tarjolla!

Meillä on nyt avoinna kaksi myyjän työtehtävää (25-30h/vko) ruokaosastoillemme. Etsimme myyjää työskentelemään tuoreosastoillamme (HeVi, palvelutiski, leipäosasto-kahvilapizza) sekä myyjää työskentelemään ruokaosastojen tiimissämme (muut ruokaosastot ja verkkokauppa). Molemmissa myyjän tehtävissä työtehtävät sijoittuvat monipuolisesti ja joustavasti eri ruokaosastoille.

Monipuoliset työtehtäväsi mahdollistavat myös vaihtelevat työpäivät - meillä Cittarilla työskennellään reippaassa tahdissa ja työpäivät kuluvat nopeasti lupsakassa työporukassa! Työmme ruokakaupassa on liikkuvaa ja fyysistä, joten tarjoamme työn ohessa myös reippaasti hyötyliikuntaa.

Haluamme joukkoomme mukaan iloisia, reippaita ja ahkeria myyjiä huolehtimaan siitä, että kauppakokemus ylittää asiakkaidemme odotukset. Meillä Cittarilla pääset jatkuvasti uudistuvaan ja kehittyvään kauppaamme tarjoamaan asiakkaillemme mukavia kauppaelämyksiä joka päivä!

Työtunnit sopimuksen mukaan 25-30h/vko.
Aloitus sopimuksen mukaan elokuun 2024 aikana.
Palkkaus kaupan alan TES

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja vastuullisen työn
 - mukavan työympäristön savolaisessa työporukassamme
 - vakituisen työsuhteen tai omasta pyynnöstä määräaikaisen työsuhteen
 - mahdollisuuden tehdä töitä myös esimerkiksi opiskelun ohella
 - työpaikan huippusijainnilla Savonlinnan keskustassa
 - K-ryhmän henkilökuntaedut
 - mahdollisuuden oppia uutta kaupan alalla

Odotamme sinulta:

- reipasta ja iloista otetta aktiiviseen kaupan työhön
 - halua oppia uutta
 - iloista asiakaspalveluasennetta
 - työtä pelkäämätöntä asennetta
 - vastuunottokykyä
 - valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina
 - sujuvaa suomen kielen taitoa
 - vähintään 18-vuoden ikää
 - hygieniapassia

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Katsomme eduksi myös kokemuksen esimerkiksi ravintola-alalta tai keittiötyöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule töihin paikalliseen savonlinnalaiseen yritykseen. #TiältäPäin

Hae myyjän tehtäviä 26.6.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kestäessä ja täytämme paikat heti, kun sopiva henkilö löytyy. Hakemuksesi voi olla vapaamuotoisena kirjallisena hakemuksena tai vaikka videon muodossa. Lähetä hakemuksesi sekä CV-ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen mona.vanska@citymarket.fi. Sähköpostin otsikoksi kirjoita "TYÖHAKEMUS RUOKAOSASTOT". Kerro hakemuksessasi milloin voisit aloittaa työt.

Lisätietoja tehtävistä arkisin klo 10-15 antaa henkilöstöpäällikkö Mona Vänskä, puh. 040 7494741.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/240743/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer