Muu myyjä, Bodim Port Oy / The Body Shop
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka tunnetaan eettisen liiketoiminnan uranuurtajana. Suomessa on nykyisin 19 myymälää sekä verkkokauppa.Tuotevalikoima kattaa satoja vegaanisia tuotteita ihon ja hiusten hoitamiseen. The Body Shopilla on myös laaja meikkivalikoima. Suurin osa tuotteista perustuu luonnon raaka-aineisiin. The Body Shopin keskeisiin periaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeiden vastustaminen, reilu kauppa, ympäristönsuojelun tehostaminen ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen.
Suomessa maahantuojana toimii Bodim Port Oy, joka on perustettu vuonna 1987.

Etsimme iloista, ripeää asiakaspalvelua rakastavaa kosmetiikkamyyjää kauppakeskus Myllyn myymäläämme. Työsuhde on osa-aikainen (20-22h/vko) ja määräaikainen alkaen elokuusta 2024 jatkuen vuoden 2025 loppuun asti.

Olethan ammatiltasi kosmetologi tai kosmetiikkaneuvoja, tai sinulla on aikaisempaa myynti- ja asiakaspalvelukokemusta, sekä positiivista asennetta ja innostusta myyntityöhön.
Toivomme sinun olevan:
- Reipas, iloinen ja aurinkoinen persoona ja positiivisuutesi tarttuu myös asiakkaisiimme ja kollegoihisi.
- Myyntityö on sinulle luontevaa ja haluat onnistua siinä joka päivä paremmin.
- Et pelkää ottaa vastuuta ja olet oma-aloitteinen, haluat pitää myymäläsi aina huippukunnossa.
- Haluat sitoutua ja kehittyä työssäsi ja olet aidosti kiinnostunut kosmetiikkatuotteista. - Olet joustava ja yhteistyökykyinen. - Sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina kaikkina viikonpäivinä.
-Vähintään 18-vuotias.

Mikäli koet sopivasi kuvaukseen, laita hakemuksesi sekä cv tulemaan sähköpostitse heti ja vakuuta meidät siitä, miksi juuri sinä olisit sopiva lisä tiimiimme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.
Hakemukset toimitetaan osoitteeseen henriikka.sirva(at)thebodyshop.fi 28.7.2024 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:henriikka.sirva@thebodyshop.fi