Market- kassamyyjä Kemin seudulle, Kemi, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
AVOIN HAKU

Oletko työskennellyt aiemmin päivittäistavarakaupoissa ja osaatko kassajärjestelmän sekä kaupan muiden järjestelmien ja ohjelmistojen käytön? Haetko töitä opiskelujen oheen tai etsitkö kaupan alalta kokoaikaista työtä?

Haemme asiakasyrityksillemme kassamyyjiä Kemin seudulle.

Kaupan alan työntekijänä tehtäviäsi ovat:

- asiakaspalvelutehtävät
- kassatyöskentely
- kaupan tuotehallintajärjestelmien käyttö

Työnkuvaasi saattaa kuulua myös:

- posti- ja pakettipalvelut
- ikärajavalvottujen tuotteiden ja palvelujen myynti (muun muassa rahapelituotteet)
- asiakirjaluovutukset
- verkkokauppakeräily
- kuorman purku / tavaran vastaanotto
- hyllyttäminen, järjestely ja yleinen siisteys

Kaupanalan työtehtävissä eduksi on aikaisempi kokemus ja osaaminen. Asiakasyrityksillemme tärkeämpää on kuitenkin kyky oppia uutta sekä toimia luotettavasti ja varmasti erilaisissa, monipuolisissa asiakaspalvelutilanteissa.

Hygieniapassi on välttämätön ja muut lisäkoulutukset (EA, Työturvallisuuskoulutus, jne) ovat eduksi.

Olethan asiakaspalvelutaitoinen, hyvällä ja ihmisläheisellä asenteella varustettu tiimipelaaja, joka kykenee tarvittaessa myös yksintyöskentelyyn. Työtehtäviin perehdyttäminen ja ohjaus tapahtuu asiakasyrityksemme toimesta.

Kuulemme mielellämme, mikäli olet jo kerryttänyt alalta kokemusta, joten lisääthän hakemuksellesi/Bolt-profiiliisi mahdolliset aiemmat työkokemuksesi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla kaupan alan konkari tähän tehtävään hakiessasi sillä oikea asenne ratkaisee!

Työ on kaupan aukioloaikojen mukaista vuorotyötä ja työaika tyypillisesti painottuu iltaan tai viikonloppuihin. Työ sopiikin siis hyvin joustavaan elämänrytmiin ja esimerkiksi opintojen oheen pidemmäksikin aikaa.

Bolttilaisena sinulle kuuluvat:
+ Aina vähintään työehtosopimuksen mukainen ja kokemukseen pohjautuva palkkaus.
+ Laadukas työterveyshuolto.
+ Bonusta hyvin tehdystä työstä.
+ Jopa 250 euron suosittelubonuksen sinulle, kun suosittelet myös kaveriasi töihin ja hän työllistyy Boltille. Maksamme jokaisesta kaverisi tekemästä työtunnista euron sinulle, aina 250 työtuntiin saakka, eikä suosittelujen määrä ole rajoitettu. Kysy lisää!

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa pikaisesti Bolt-sovelluksen tai kotisivujemme kautta. Voit myös liittää CV:n mukaan hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1377876