Tekninen myyjä, Luxio Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tekninen myyjä, Luxio oy, Kuopio

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Kuopion tiimiimme parvekeverho myyjää!

Myyjänä olet toteutat Kuopion alueen asukkaille heidän toiveidensa mukaisia tuoteratkaisuja. Tuotevalikoimassamme on paljon vaihtoehtoja, joilla voidaan toteuttaa pienemmät ja suuremmat kokonaisuudet asiakkaan toiveiden ja teknisten toteuttamisvaihtoehtojen mukaan. Työ on monipuolista ja liikkuvaa. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ympäri Turun seutua. Joustavat työajat mahdollistavat työn ja vapaa-ajan yhdistämisen, asiakkaiden toiveet huomioiden. Myyntityössä huolehdit asiakassuhteesta myynnistä jälkimarkkinointiin asti.

Tarjoamme sinulle:
mielenkiintoisia työtehtäviä ja mukavia asiakaskohtaamisia
vakituisen työpaikan mukavassa työyhteisössä
kilpailukykyisen palkkauksen, joka muodostuu myyntiprovisiosta
koulutuksen tehtävään
käyttöösi nykyaikaiset ohjelmistot
Mukavat työkaverit

Etsimme joukkoomme tuloshakuista myynnin ammattilaista. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta kuluttajamyynnistä tai tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, olet oma-aloitteinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja perustason tietotekniset taidot. Sinulla tulee lisäksi olla ajokortti ja oma auto. Aikaisempi kokemus myynnistä sekä tekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Luxio yrityksenä

Olemme myyntiin erikoistunut yritys. Myymme terassi- ja parvekelasitus tuotepalveluja kuluttaja-asiakkaille, lisäksi toteutamme parvekelasi kaihdin projekteja ympäri Suomen. Liikevaihtomme oli viime vuonna n. 2,2 miljoonaa euroa. Tule mukaan Luxio tiimiimme kasvattamaan ja menestymään Luxio Oy:n mukana.

Lähetä hakemus pikimmiten osoitteeseen timo.tolvanen@luxio.fi
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Timo Tolvanen
Toimitusjohtaja
+358 44 988 2587
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:timo.tolvanen@luxio.fi