Projektimyyjä, Eurokangas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Eurokangas Oy on johtava kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin erikoistunut suomalainen vuonna 1945 perustettu perheyritys, jolla on yli 30 myymälää eri puolilla Suomea, valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti sekä eurokangas.fi -verkkokauppa. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa vuodessa.Projektimyyjä pääkaupunkiseudulle
Hyppää mukaan iloiseen ja osaavaan projektimyynnin tiimiimme!
Etsimme innostunutta, positiivista ja ratkaisukeskeistä projektimyynnin taitajaa pääkaupunkiseudulle, Vantaan toimipisteeseen. Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä julkitilojen tarpeisiin tekstiilisisustamisen kokonaisuuksia. Asiakkaitasi ovat yrityspäättäjät sekä arkkitehdit ja suunnittelijat.
Sinulla on jo vahvaa kokemusta projektimyynnistä ja hyvä ymmärrys aktiivisesta uusasiakashankinnasta. Tiedät, että myyntityössä oma persoona, asenne sekä asiakkaiden tarpeiden kuuntelu ja ymmärtäminen ovat avaimia menestykseen. Olet suunnitelmallinen ja määrätietoinen joukkuepelaaja, joka haluaa työssään saavuttaa asetetut tavoitteet sekä osallistua myynnin kehittämiseen omalla panoksellasi. Omaat hyvän ongelmanratkaisu- ja paineensietokyvyn joskus haastavienkin aikataulujen edessä.
Monipuolisessa työssä liikut paljon, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Koulutus tai työkokemus tekstiilialalta ovat eduksi. Sujuva englannin kielen taito on työn kannalta tarpeellinen.
Meille on tärkeää, että nautit uuden oppimisesta ja tiimissä työskentelystä sekä erilaisten sidosryhmien kanssa toimimisesta. Sinua motivoi saavutuksen tunne ja vapaus suunnitella omaa ajankäyttöäsi. Olet asiakkaan luotettava kumppani, joka tekee sen minkä lupaa.
Tarjoamme haastavan ja jatkuvasti uudistuvan työn, jossa pääset osoittamaan kaupallisen luovuutesi ja kehittymään edelleen projektimyyjän ammatissa laadukkaiden tuotteiden parissa. Pääset mukaan huipputiimiin ja saat työllesi kokeneiden ammattilaisten taustatuen. Tartu tilaisuuteen ja menesty kanssamme!
Tehtävässä voit aloittaa elokuussa lomien jälkeen tai sopimuksen mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si verkkosivuillamme osoitteessa https://www.eurokangas.fi/yritys/tyopaikat 30.6.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa projektimyynnin myyntijohtaja Mira Sjöstedt, p. 044 759 2963 tai mira.sjostedt@eurokangas.fi. Puhelimitse tavoitat Miran varmimmin 18.6.2024 klo 9-11 ja 19.6. klo 11-12.30
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.eurokangas.fi/yritys/tyopaikat?rmpage=job&rmjob=377&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol