Leipuri, Leipomo Juuri Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimintamme paisuu kuin pullataikina ja etsimme leipureita Espooseen, K-Supermarket Tapiolan leipomoon.

Leipomo Juuri on myymäläleipomoihin erikoistunut yritys, jolla on leipomot Riihimäellä, Hyvinkäällä, Keravalla, Tampereella, Salossa, Espoossa, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella, Porissa ja Oulussa. Valmistamme laadukkaat juureen leivotut artesaanileivät sekä herkulliset kahvileivät ja kakut käsityönä. Haluamme olla Suomen ykkösleipomo niin työnantajana, yhteistyökumppanina, kuin asiakkaille tuotteiltamme.

Etsimme nyt Tapiolan leipomoomme koko- ja osa-aikaisia leipureita. Leipurinamme pääset tekemään korkealaatuisia tuotteita alusta loppuun, aina taikinasta esille laittoon asti.
Leipurin koulutus katsotaan eduksi, mutta kokemusta alalta ei välttämättä tarvitse olla, saat meiltä kattavan perehdytyksen tehtävään. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.
Leipomon työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-su klo 5-18.
Työaika: kokoaikainen 40 t/vko (pekkaset)
        osa-aikainen työaika sovittavissa.
Työ alkaa viimeistään elokuussa 2024 tai sopimuksen mukaan.
Työssä työskennellään pääosin tiiminä, välillä työ vaatii yksinoloa. Odotamme sinulta kykyä toimia itsenäisesti sekä kantaa vastuu omista tehtävistäsi. Tueksesi saat erinomaiset kollegat ja hyvän perehdytyksen leipomomme toimintaan. Meillä tärkeintä on hyvä asenne.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 07.07.2024 mennessä sivuillamme olevalla lomakkeella https://www.leipomojuuri.fi/meille-töihin/tapiolaleipuri tai sähköpostilla rekry@leipomojuuri.fi.

Laitathan hakemuksesi pikimmiten, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.leipomojuuri.fi/meille-töihin/tapiolaleipuri