Sairaanhoitaja, Lahti, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Hae viimeistään 28.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Sairaanhoitajaksi Terveystalo Lahteen. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ sairaanhoitajana meillä pitää sisällään?

Sairaanhoitajan tehtävässä Terveystalossa pääset tekemään monipuolisia tehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi ammattilaisten parissa. Työtehtävät koostuvat pääosin kolmesta kategoriasta; sairaanhoitajan oma itsenäinen vastaanotto, pientoimenpide- ja skopia-avustus sekä näiden lisäksi muut monipuoliset työtehtävät.

Itsenäisen vastaanoton tehtäviin kuuluvat mm. ompeleiden poistot, haavahoidot, korvahuuhtelut, verenpaineen mittaukset, injektiot ja iv-tiputukset sekä vastaanotoilta tulevat tapaturmien tuennat ja sidonnat. Skopioissa meillä tehdään gasto-, kolo- ja kystoskopioita. Meillä on käytössä hyvä perehdytysohjelma, jonka avulla perehdytys toteutetaan. Sairaanhoitajana pääset käyttämään monipuolisesti osaamistasi ja oppimaan lisää uutta.

Sairaanhoitajan itsenäisessä vastaanottotyössä asiakaskuntamme koostuu kaiken ikäisistä yksityis-, työterveyshuollon ja vakuutusyhtiöiden asiakkaista. Meille jokainen asiakas on arvokas ja pyrimme aina tarjoamaan ylivertaisen asiakaskokemuksen. Terveystalossa työskentelet mukavassa ja kokeneessa moniammatillisessa tiimissä, jossa arvostamme asiakkaidemme lisäksi myös toisiamme. Työ on monipuolista ja arjessa kiire ajoittain läsnä. Tämän vuoksi toivomme sinulta joustavaa työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työ on kaksivuorotyötä, johon sisältyy tällä hetkellä kiertävä lauantaivuoro. Meillä on käytössä työaikapankki, joka antaa mahdollisuuksia työajan suunnittelussa. Kuulumme Kaakkois-Suomen alueeseen, jolloin tarvittaessa poikkeustilanteissa autamme joustavasti yksiköstä toiseen.

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon, joka sisältää peruspalveluiden lisäksi muun muassa lähetteelliset erikoislääkärikäynnit sekä lyhytpsykoterapian.
 - Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
 - Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön - niin etänä kuin kivijalassakin.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutusta. Olet työssä vahva tiimipelaaja sekä omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Arvostamme erinomaista palveluasennetta, sairaanhoitajan työn moniosaamista ja kykyä toimia nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja voimassa olevaa lääkehoitolupaa.

Tehtävässä menestymistäsi tukevat:

- sairaanhoitajan työn monipuolinen osaaminen
 - itsenäisen työotteen omaaminen
 - aktiivinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työote
 - tapaturmapotilaiden hoitaminen, mahdollinen kipsausosaaminen

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 28.6.2024. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään arkisin klo 9-12 vastaanottotoiminnan palveluvastaava Arja Björkqvist (p. 0438202509, arja.bjorkqvist@terveystalo.com).

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/237586/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer