Automyyjä, Sun Oma Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme Autokauppa OMAX, jolle tärkeää on aktiivisuus, rehtiys ja avoimuus.
Meillä on kaksi toimipistettä, toimipisteet sijaitsevat Lempäälässä ja Järvenpäässä. Haemme Lempäälän toimipisteeseen automyyjää. Toimipisteemme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Ideaparkin läheisyydessä.

Automyyjänä tehtävänäsi on olla aktiivinen tekijä, jolta luonnistuu sekä uusasiakashankinta myyntipalveluun että myyntiin hankittujen autojen myyminen. Työ on monipuolista ja itsenäistä, päivät eivät kuitenkaan toista itseään. Autokaupassa sinun tulisi olla valmis nopeatempoiseen sekä vaihtelevaan arkeen.

Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön, voit olla hiomaton timantti tai valmis tekijä, me autamme sinua kasvamaan huippumyyjäksi juuri meillä. Saat myyntityöhösi tukea ja sparrailuapua sekä perehdytämme tehtävään kokonaisvaltaisesti. Työn tekemistä helpottaa nykyaikaiset järjestelmät, joita kehitämme jatkuvasti.

Sinulla tulisi olla aito kiinnostus autoalaan, halu tehdä kauppaa ja kehittyä. Toivomme sitoutunutta tekijää nostamaan Lempäälän toimipistettämme kohti kasvua. Hyvät ihmissuhdetaidot ovat luonnollisestikin avain menestykseen, mutta työssä pärjäävät niin intro- kuin ekstrovertitkin. Asiakkaita palvellaan pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta tapaat myös muun kielisiä asiakkaita.

Me tarjoamme sinulle hyvän pohjapalkan ja provision lisäksi työyhteisön, josta on mahdollisuus kehittää itsesi näköinen. Saat vaikuttaa työsi kulkuun eli olet oman kalenterisi suunnittelija. Palkkamahdollisuudet ovat 3000 - 8000 e.

Voimassaoleva ajokortti on työssä välttämätön. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot ennen työsopimuksen allekirjoittamista.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Joten olethan meihin rohkeasti yhteydessä hakemuksen ja CV:n muodossa, jos ja kun juuri tämä työ herätti kiinnostuksesi.

Kaikkiin kysymyksiin vastaa myyntijohtaja Arttu Ahonen
@mail: arttu.ahonen@omax.fi
puh. 050 322 4571 (klo 10-14)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nette.ahola@omax.fi